---> Ramazanda farketmeden orucunuzu bozduğunuz oldu mu? (: 9-10 yaşlarında olmuştu:)
mrv_bkb Bayan Üye 7 Ağu 2009 #21 ---> Ramazanda farketmeden orucunuzu bozduğunuz oldu mu? 9-10 yaşlarında olmuştu
İnci 1907 Prenses 8 Ağu 2009 #22 ---> Ramazanda farketmeden orucunuzu bozduğunuz oldu mu? ewt malesef :S
SpOoK_q!RL Bayan Üye 10 Ağu 2009 #24 ---> Ramazanda farketmeden orucunuzu bozduğunuz oldu mu? evet oLdu karnımı doyurana kadar yedim sonra annem gördü sen oruç degiLmisin dedi ama unutmuştum [hatta küçüktüm]
---> Ramazanda farketmeden orucunuzu bozduğunuz oldu mu? evet oLdu karnımı doyurana kadar yedim sonra annem gördü sen oruç degiLmisin dedi ama unutmuştum [hatta küçüktüm]
ŁøиéLч Bayan Üye 12 Ağu 2009 #25 ---> Ramazanda farketmeden orucunuzu bozduğunuz oldu mu? ßenim oLdu su içerken akLıma geLdi sonra suyu püskürttüm xD
---> Ramazanda farketmeden orucunuzu bozduğunuz oldu mu? ßenim oLdu su içerken akLıma geLdi sonra suyu püskürttüm xD
-_-sweetemo-_- Bayan Üye 10 Eyl 2009 #26 ---> Ramazanda farketmeden orucunuzu bozduğunuz oldu mu? oLdu
İnciBaran Bayan Üye 27 Kas 2010 #28 ---> Ramazanda farketmeden orucunuzu bozduğunuz oldu mu? hayır olamdı.... iftar yemekleri yaptıgım halde olmadı...
---> Ramazanda farketmeden orucunuzu bozduğunuz oldu mu? hayır olamdı.... iftar yemekleri yaptıgım halde olmadı...
R RaPizM^^ Bayan Üye 27 Kas 2010 #29 ---> Ramazanda farketmeden orucunuzu bozduğunuz oldu mu? kücükken oluyodu ama son 5-6 yıldır unutamıyorum xDxD
---> Ramazanda farketmeden orucunuzu bozduğunuz oldu mu? kücükken oluyodu ama son 5-6 yıldır unutamıyorum xDxD
LoKuMuM<3 Bayan Üye 27 Kas 2010 #30 ---> Ramazanda farketmeden orucunuzu bozduğunuz oldu mu? Farketmeden olmuşsa zaten oruç bozulmuş olmuyo Allah'n bir ikramıdır Evet küçükken unutup yediğim olmuştu
---> Ramazanda farketmeden orucunuzu bozduğunuz oldu mu? Farketmeden olmuşsa zaten oruç bozulmuş olmuyo Allah'n bir ikramıdır Evet küçükken unutup yediğim olmuştu
C cixmanTR Kayıtlı Üye 27 Kas 2010 #31 ---> Ramazanda farketmeden orucunuzu bozduğunuz oldu mu? Bi kere unutup su içmiŞtim :S
ashli Bayan Üye 20 Ocak 2011 #32 ---> Ramazanda farketmeden orucunuzu bozduğunuz oldu mu? Pek oruç tuttuğum sölenemez tuttuğumda da unuttuğumu hatırlamıyorum
---> Ramazanda farketmeden orucunuzu bozduğunuz oldu mu? Pek oruç tuttuğum sölenemez tuttuğumda da unuttuğumu hatırlamıyorum
unutucu Kayıtlı Üye 6 Şub 2011 #34 ---> Ramazanda farketmeden orucunuzu bozduğunuz oldu mu? hiç oruç tutmadım.:8:
Ruhsal.otopsi Bayan Üye 11 Tem 2011 #35 ---> Ramazanda farketmeden orucunuzu bozduğunuz oldu mu? Bozdum. İftara Pide Almaya Gittim, Eve Bi Geldim Elimde Çikolata Annem Napıyosun Sen Diyince Jeton Düşmüştü. hahaha
---> Ramazanda farketmeden orucunuzu bozduğunuz oldu mu? Bozdum. İftara Pide Almaya Gittim, Eve Bi Geldim Elimde Çikolata Annem Napıyosun Sen Diyince Jeton Düşmüştü. hahaha
incittimmi Bayan Üye 11 Tem 2011 #36 ---> Ramazanda farketmeden orucunuzu bozduğunuz oldu mu? Hiç tutmadım
Deniz kızı Bayan Üye 11 Ağu 2012 #37 ---> Ramazanda farketmeden orucunuzu bozduğunuz oldu mu? Eskiden olmustu bi ara.
Elsa Bayan Üye 11 Ağu 2012 #38 ---> Ramazanda farketmeden orucunuzu bozduğunuz oldu mu? Lades gibi aklımda, mümkün mü bozmak.
LaZZkopateLLa Bayan Üye 11 Ağu 2012 #39 ---> Ramazanda farketmeden orucunuzu bozduğunuz oldu mu? Hayır
G gizliozne Bayan Üye 11 Ağu 2012 #40 ---> Ramazanda farketmeden orucunuzu bozduğunuz oldu mu? farketmeden olduğunda oruç bozulmuyor ki :H bu yüzden hayır diyorum , yanlışlıkla pilav pişti mi diye baktım da :H
---> Ramazanda farketmeden orucunuzu bozduğunuz oldu mu? farketmeden olduğunda oruç bozulmuyor ki :H bu yüzden hayır diyorum , yanlışlıkla pilav pişti mi diye baktım da :H