Allah kabul etsin. Benim için dünden daha zor geçti ya xD
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 13 Haz 2016 #41 Allah kabul etsin. Benim için dünden daha zor geçti ya xD
Turquaze Kayıtlı Üye 13 Haz 2016 #42 ---> Ramazan Ayı Sohbet Başlığı Herksesin oruçlarını Allah kabul etsin Ramazanın başından beri ilk kez bu kadar susadım. Allah hiç kimseye susuzluk,açlık yaşatmasın.Tüm iyi insanların,çocukların ve yaşlıların yar ve yardımcısı olsun ...
---> Ramazan Ayı Sohbet Başlığı Herksesin oruçlarını Allah kabul etsin Ramazanın başından beri ilk kez bu kadar susadım. Allah hiç kimseye susuzluk,açlık yaşatmasın.Tüm iyi insanların,çocukların ve yaşlıların yar ve yardımcısı olsun ...
Sibel1 Bayan Üye 15 Haz 2016 #44 ---> Cevap: Ramazan Ayı Sohbet Başlığı DeriN ~' Alıntı: 4'ten sonra zaman geçmiyor gibi hissediyorum :M Genişletmek için tıkla ... geçmiyor gerçekten
---> Cevap: Ramazan Ayı Sohbet Başlığı DeriN ~' Alıntı: 4'ten sonra zaman geçmiyor gibi hissediyorum :M Genişletmek için tıkla ... geçmiyor gerçekten
Sibel1 Bayan Üye 21 Haz 2016 #45 ---> Ramazan Ayı Sohbet Başlığı Yariladik elhamdülillah artık çok daha rahat geçiyor. Iyi geceler herkese sahurcu tayfaya
---> Ramazan Ayı Sohbet Başlığı Yariladik elhamdülillah artık çok daha rahat geçiyor. Iyi geceler herkese sahurcu tayfaya
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 21 Haz 2016 #46 Hayırlı geceler Allah kabul etsin..
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 21 Haz 2016 #47 Ramazanin bollugu bereketii tum omrumuz boyunca olsun insallahh Rabbim tum ibadetlerimizi kabul etsin
Ramazanin bollugu bereketii tum omrumuz boyunca olsun insallahh Rabbim tum ibadetlerimizi kabul etsin
Sibel1 Bayan Üye 4 Tem 2016 #49 ---> Ramazan Ayı Sohbet Başlığı Vay be geçti mi şimdi 1 ay son sahur. şuraya ilk yazdigimiz gune bak bir de simdi... Herkse hayırlı sahurlar afiyet bal şeker olsun ---- Mesajlar Birleştirildi ---- Seneye de görüşelim inşallah p
---> Ramazan Ayı Sohbet Başlığı Vay be geçti mi şimdi 1 ay son sahur. şuraya ilk yazdigimiz gune bak bir de simdi... Herkse hayırlı sahurlar afiyet bal şeker olsun ---- Mesajlar Birleştirildi ---- Seneye de görüşelim inşallah p
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 4 Tem 2016 #50 Zaman cok cabuk geciyor. Rabbim kabul etsin oruclarimizi ibadetlerimizi.. Tekrarini yasatsin insallah
Zaman cok cabuk geciyor. Rabbim kabul etsin oruclarimizi ibadetlerimizi.. Tekrarini yasatsin insallah
H HaDeS Kayıtlı Üye 23 May 2018 #52 ---> Ramazan Ayı Sohbet Başlığı Oruç tutan arkadaşlara ALLAH kolaylık versin.