~¨PuMa¨~

---> ~¨PuMa¨~

yanılıyosun emin ol benm gibi anskolopedi karıştıran yok bu forumda. bi de ordaki yazılar karınca gibi :D

İyi Sevindim bu zamanda pek sevmiyor gençler okumayı...

Bende karıştırırım kitap falan hatta bizim burda kütüphane var zamanım oldukça ugruyorum yeni şeyler ögrenmek keşfetmek hoşuma gidiyo:)

Aslında başta çok büyük yapmıştım sonradan gözüme büyük gelince degiştirdim eleştrilerini göz önünde bulundurucagımdan emin ol ;)

---> ~¨PuMa¨~

İyi Sevindim bu zamanda pek sevmiyor gençler okumayı...

Bende karıştırırım kitap falan hatta bizim burda kütüphane var zamanım oldukça ugruyorum yeni şeyler ögrenmek keşfetmek hoşuma gidiyo:)

Aslında başta çok büyük yapmıştım sonradan gözüme büyük gelince degiştirdim eleştrilerini göz önünde bulundurucagımdan emin ol ;)

sevinmene sevindim..:2: İyi forumlar

---> ~¨PuMa¨~

Seni tanıdığıma çok sevindim EsmaCım.. ßaßana çok üzüldüm :( Allah günahlaRını affetsin mekanı cenneT 0lsun inş :)

---> ~¨PuMa¨~

Seni tanıdığıma çok sevindim EsmaCım.. ßaßana çok üzüldüm :( Allah günahlaRını affetsin mekanı cenneT 0lsun inş :)

Teşekkürler canım Allah razı olsun amin inş.. Babam çok iyi bir insandı herkes tarafında sevilirdi Mekanı cennet olur inş..:(
Akciger kanserinden vefat etti ve Allah günahlarına bedel bir süreligine acı çektirdi en sonunda sakin bir şekilde ruhunu aldı morgta gördüm sanki heran kalkıcakmış gibiydi sanki hiç ölmemişti uyuyormuş gibiydi hasta olan insanları bilirsin öldükten sonra çok garip olurlar ama babam öyle degildi eski hali gibiydi güzel nurlu yüzüyle:67::67::67:

Allah hepimize hayırlı ölümler nasip etsin inş..

Tekrar teşekkürler sıdıka canım benim çok sagol...

---> ~¨PuMa¨~

Teşekkürler canım Allah razı olsun amin inş.. Babam çok iyi bir insandı herkes tarafında sevilirdi Mekanı cennet olur inş..:(
Akciger kanserinden vefat etti ve Allah günahlarına bedel bir süreligine acı çektirdi en sonunda sakin bir şekilde ruhunu aldı morgta gördüm sanki heran kalkıcakmış gibiydi sanki hiç ölmemişti uyuyormuş gibiydi hasta olan insanları bilirsin öldükten sonra çok garip olurlar ama babam öyle degildi eski hali gibiydi güzel nurlu yüzüyle:67::67::67:

Allah hepimize hayırlı ölümler nasip etsin inş..

Tekrar teşekkürler sıdıka canım benim çok sagol...

ßitanem ßenim ßaşın tekrar tekrar sağ 0lsun..
Amin canım..

---> ~¨PuMa¨~

Vay Esma Sultan sen de ne cevherler varmış :D
Ama karakterin çok hoşuma gitti Esma Abla :)

---> ~¨PuMa¨~

Allah rahmet eylesin babana inş. mekanı cennettir..Seni tanımak çok güzel herşey gönlünce olsun cnm..

---> ~¨PuMa¨~

Allah rahmet eylesin babana inş. mekanı cennettir..Seni tanımak çok güzel herşey gönlünce olsun cnm..

Çok teşekkür edErim canım çok sagol Allah razı olsun hepimizin mekanı cennet olur inş..

Fani dünya işte...

Çok teşekkürler seni tanımakta güzeldi Ada Ceylin....

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri