---> psikolojik sorunlarınız varmı? Var tabii xD
' T!p!Kk~ßéL@ ' Banned 27 Tem 2010 #25 ---> psikolojik sorunlarınız varmı? en BüYükk pSikoLojik Sorunum hımm ßen Çok GevezeYim Yhaa noLCak böLeee.... :147::67: HerkscikLEr GeveZe dioo :8:
---> psikolojik sorunlarınız varmı? en BüYükk pSikoLojik Sorunum hımm ßen Çok GevezeYim Yhaa noLCak böLeee.... :147::67: HerkscikLEr GeveZe dioo :8:
T Tommy_ Kayıtlı Üye 30 Tem 2010 #28 ---> psikolojik sorunlarınız varmı? Yok dedim ama acayip korkak bi adamım
G gkhnn Kayıtlı Üye 2 Ağu 2010 #29 ---> psikolojik sorunlarınız varmı? Çok üZgünüm Ama Benim Var Galiba
düşler perisi Bayan Üye 2 Ağu 2010 #33 ---> psikolojik sorunlarınız varmı? bu hayattaki herşey psikolojik sorun sebebidir bazen gün geliyor en sevdiğin şarkı bile psikolojini etkiler oluyor tabi bu en küçük sorun=)
---> psikolojik sorunlarınız varmı? bu hayattaki herşey psikolojik sorun sebebidir bazen gün geliyor en sevdiğin şarkı bile psikolojini etkiler oluyor tabi bu en küçük sorun=)
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 18 Kas 2010 #36 ---> psikolojik sorunlarınız varmı? Tommy_' Alıntı: Yok dedim ama acayip korkak bi adamım Genişletmek için tıkla ... hahhah
---> psikolojik sorunlarınız varmı? Tommy_' Alıntı: Yok dedim ama acayip korkak bi adamım Genişletmek için tıkla ... hahhah
kebelekk Bayan Üye 18 Kas 2010 #37 ---> psikolojik sorunlarınız varmı? tabi ki var, her insanda olan birsey ama tabi kabullenmeyende cok
---> psikolojik sorunlarınız varmı? tabi ki var, her insanda olan birsey ama tabi kabullenmeyende cok
Ruhsal.otopsi Bayan Üye 12 Tem 2011 #38 ---> psikolojik sorunlarınız varmı? Mutlaka Her İnsanda Ufakta Olsa Vardır.