Psikoloji Sorusu

---> Psikoloji Sorusu

geçmiş zamanda yaşadığınız pişmanlığınızı , ansızın gelişen olaylar, hayatınıza giren yeni biri , geçmişiniz , hayatınızda şuan ki en büyük sorun.

cok karısık ben napmısım bole :D

:)
Aslında karışık değil :) yani önemli olaN ilk yazdığın :) şuan hayatında sorun ettiğin şey geçmişte keşke yapmasaydım dediğin şeyler :) yani keşke o işten ayrılmasaydım, keşke okusaydım falan bu tarz sorunların var gibi bişey çıkıyor ortaya :) sonuç bu yani :)

---> Psikoloji Sorusu

Kapı - Musluk - Bebek - Çamaşır - Telefon

Kapı: hayatınıza giren yeni biri

Musluk: geçmiş zamanda yaşadığınız pişmanlığınızı

Bebek : hayatınızda şuan ki en büyük sorun.

Çamaşır: geçmişiniz.

Telefon: ansızın gelişen olaylar

Benimkini de Yorumlar mısın ?

---> Psikoloji Sorusu

Benimkini de Yorumlar mısın ?

Tabiki :)

ilk kapı demişsin. yani hayatına yeni giren biri. bu illa sevgili anlamında Değil iş yerinde yada başka bi yerde yeni tanıştığın biri hayatını etkiliyor. hayatında sorunlar oluşturuyor. sen şuan bu sorula uğraşıyorsun yada şuan yoksa olacak yani öncelikli sorunun bu :)

---> Psikoloji Sorusu

Tabiki :)

ilk kapı demişsin. yani hayatına yeni giren biri. bu illa sevgili anlamında Değil iş yerinde yada başka bi yerde yeni tanıştığın biri hayatını etkiliyor. hayatında sorunlar oluşturuyor. sen şuan bu sorula uğraşıyorsun yada şuan yoksa olacak yani öncelikli sorunun bu :)

hımm teşekkürler :R

---> Psikoloji Sorusu

1-Bebekten önemlisi olamaz
2-Musluklar eve zarar
3-telefondaki bekler ama kapıdaki beklemez
4-Telefon
5- Çamaşırlar daha sonra yine kurutulur.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri