Protest Sözler

---> Protest Sözler

Şimdiki gençlerin tek derdi, üniversiteye girmek, evlilik öncesi cinsellikte fazla ileri gitmemek, iyi bir iş, ev, araba edinmek, çocuk sahibi olmak. Yazarken bile sıkılıyorum bunlardan. Aslında başka insanların hayatına karışacak biri değilim. Herkes kendi kurallarına göre yaşamalı. Ama ben daha çok çılgın insanları kaale alırım. Yaşamak için çıldıranları. İçlerindeki ateşi tutkuyla besleyenleri.

---> Protest Sözler

575250_368617759886743_2046654057_n.jpg

---> Protest Sözler

Gecekondu mahalleleri birer suç tarlası olabilir, ama orta sınıf banliyöleri de umursamazlık ve aptallığın kuluçka makineleridir.

---> Protest Sözler

Tek istediğim paranın beni mutlu edemeyeceğini kanıtlayabilmem için bana bir şans verilmesi.

---> Protest Sözler

En büyük düşman: kendi algınız, kendi cehaletiniz ve kendi egonuzdur.

---> Protest Sözler

İnsanlığın iki tür ahlâkı vardır: biri, sözünü edip uygulamadığımız, diğeri de uygulayıp sözünü etmediğimiz.

---> Protest Sözler

Önce seni görmezden gelirler, sonra alay ederler, daha sonra seninle savaşırlar, en sonunda sen kazanırsın.

---> Protest Sözler

"Batılılar geldiklerinde ellerinde incil, bizim elimizde topraklarımız vardı.
Bize, gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler.
Gözümüzü açtığımızda ise bizim elimizde incil, onların elinde topraklarımız vardı"

Kenu Kenyattu

---> Protest Sözler

Kadınlar devrimci erkek istemezler. Bankalar tarafından hürmet gören, akşam yemeği için evlerine vaktinde dönen sakin adamlar isterler.

---> Protest Sözler

Sosyalizm bütün halklara bağımsızlık hakkı, kendi kaderleri üzerinde söz sahibi olma özgürlüğü verir.

---> Protest Sözler

Kadınlar yüzyıllarca, erkek figürünü normal boyutunun iki katı gösterecek, büyülü bir yansıtma gücüne sahip aynalar gibi hizmet ettiler.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri