---> Profilinizi En Son Ziyaret Eden 10 Kişiyi Yorumlayın.
[MENTION=89675]Alpha[/MENTION]: İlk sırada çıkmanız beni mutlu etti efendim.
p Berkay sıcak ve samimi. Forumda hatam olduğunda koşup düzeltiyor, bu yardımsever yönünü seviyorum. Snapchatten bir video atmıştı kendisine de söylemiştim bu çok masum diye, ondan beri kendime daha da yakın hissettiğim kişilik, çok iyi bir dost, umarım her şey istediğin gibi olur adam.
p
[MENTION=162440]Apocrypha[/MENTION]: Melek gibi bir insan. Daha konuşmaya başlamadan önce anlamıştım insanları anladığını, sonra öğrendim ki psikoloji okuyor.
p Kendime çok yakın hissettiğim bir insan da Merve'dir. Söylediği ufak tefek şeylerle beni çok mutlu eder. Onu çok seviyorum.
[MENTION=161875]BadMatmazel[/MENTION]: Fazla konuşmuşluğumuz yok ancak sevimli biri, hayalimdeki mesleği okuyor.
[MENTION=170054]Cassu[/MENTION]: 1 ay önce tanışmıştık sanırım, daha konuşmadık ama güzel ve tatlı biri.
[MENTION=37044]COD7[/MENTION]: Adam be.
[MENTION=171060]Datxy[/MENTION]: İlgileriyle dikkatimi çekmişti, bugün forumda görünmüyor.
[MENTION=170988]Frozen[/MENTION]: Tanıyamadım.
[MENTION=152951]Heretic.[/MENTION]: Tanışmadık.
[MENTION=20465]Mathilda[/MENTION]: Tam bir hanımefendi, yardımsever ve şirin, seviyorum Hande'mi.
[MENTION=43839]pijamalı_tosba[/MENTION]: Öğretmen olmasıyla kanım ısınmıştı, fakat konuşmadık hiç.
r.