---> Profilinizi En Son Ziyaret Eden 10 Kişiyi Yorumlayın.
öyle rast gelmiş
Teşekkürler. Herkese sırıtış bana gülüş, nice hocam xD
öyle rast gelmiş
Teşekkürler. Herkese sırıtış bana gülüş, nice hocam xD
[MENTION=24720]Mr.NavyBlue[/MENTION]+ her sitede karşıma çıkan arkdaş
[MENTION=24720]Mr.NavyBlue[/MENTION] : Forumda bana kardeşim diye ilk sıcak yaklaşımı gösteren adam seninle tanışmak isterim takibimdesin
Olur öyle şeylerşakacı seni :3dtjk:
Tanışırız kardeşimde öyle yazmışsın ki yürüyorsun bana sanki :3dtjk:
[MENTION=170361]Turquaze[/MENTION] tanımammm
[MENTION=156189]Mist[/MENTION] - Selin'in yavuklusu. Selin'e selamımı söylersen sevinirim. Özledi onu buralar.
[MENTION=156189]Mist[/MENTION]+ özgür
[MENTION=156189]Mist[/MENTION] : Forumda en sevdiğim kişilerden biridir Özgür hocam. Her daim saygım sonsuz. :R
[MENTION=156189]Mist[/MENTION]: Selinin sevdiceği.
Eyvallah kardeşim seviliyosun[MENTION=160339]Earl Freyja[/MENTION] Forumumuzun küçük üyelerinden , seviliyor
[MENTION=27617]GururLan[/MENTION] Ablamı seviyorum.Fakat pek göremiyorum forumda artık
[MENTION=152951]Heretic.[/MENTION] Bizim büş bu. Severim kendisini.Bir ara TS'li oldu sinir oldum sonra tekrar doğru yola geçti.Şimdi de nickine uyuz oldum
[MENTION=158167]LIYA[/MENTION] Şu forumun bana kattığı "EN" güzel insanların başlarında gelir ablam.
[MENTION=170852]MertCanBey[/MENTION] Forumumuza hızlı ve güzel giriş yapan üyelerden.Memleket sevdalısı ADAM.
[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION] Forumumuzun sevilen admini , henüz çok konuşmasakta seviyorum kendisini
[MENTION=166487]Poppet[/MENTION] Haftanın üyesiymiş.Henüz tanımıyorum kendisini.
Son olarak Bundan sonra etiket atmayacağım ; küsmeme rağmen konuşmayacağım 2 üye ; Mirelle ve Phoibos
[MENTION=160339]Earl Freyja[/MENTION] Forumumuzun küçük üyelerinden , seviliyor
[MENTION=27617]GururLan[/MENTION] Ablamı seviyorum.Fakat pek göremiyorum forumda artık
[MENTION=152951]Heretic.[/MENTION] Bizim büş bu. Severim kendisini.Bir ara TS'li oldu sinir oldum sonra tekrar doğru yola geçti.Şimdi de nickine uyuz oldum
[MENTION=158167]LIYA[/MENTION] Şu forumun bana kattığı "EN" güzel insanların başlarında gelir ablam.
[MENTION=170852]MertCanBey[/MENTION] Forumumuza hızlı ve güzel giriş yapan üyelerden.Memleket sevdalısı ADAM.
[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION] Forumumuzun sevilen admini , henüz çok konuşmasakta seviyorum kendisini
[MENTION=166487]Poppet[/MENTION] Haftanın üyesiymiş.Henüz tanımıyorum kendisini.
Son olarak Bundan sonra etiket atmayacağım ; küsmeme rağmen konuşmayacağım 2 üye ; Mirelle ve Phoibos
[MENTION=24720]Mr.NavyBlue[/MENTION]
demek öyle :Ç
teşekkür ederim.
Hep dışlıyorsun beni beeee
Canımsın kardeşim[MENTION=160339]
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.