---> Profilinizi En Son Ziyaret Eden 10 Kişiyi Yorumlayın
Hep erkek var profilimde :vala_02:
hep kız var profilimde
[MENTION=25600]'birgül[/MENTION] cok güzel çalışmaları olan
, aktif , neşeli , samimi bir arkadas. forumdaki ilk resmi arkadasım
[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] pek tanımasamda tanıdıgım kadarıyla iyi hoş biiri. Yabancı sarkı paylasımarı yapıyor sürekli.
[MENTION=163908]Lemniscate[/MENTION] hic tanımıyorum
[MENTION=163965]omrumsun09[/MENTION] aşk üçlemi icindeydi en son , 20 yasında bi kızcagız
[MENTION=160419]Queen2[/MENTION] Nurtennn,, forumda tanıstıgım ilk üyelerden , dünyalar tatlısı , cok içten , neşeli , en önemlisi Gaziantepli , forumda sevdigim kiişilerdenn
[MENTION=163831]sllsn[/MENTION] bi konuda denk gelmiştik.. tanımıyorum
@Until The Grave son zamanlarda aktif , ilginc yorumları var. iyi birine benziyor ki
[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] adanalı adminimizzz.. avatar paylasımları oldukca güzel
forumun belkemiklerinden biri. ayrıca caroline hastasi ( Rebekah varkenn ).. iyi ve oldukca samimi
[MENTION=162440]Mirelle[/MENTION] Merve.... okuyacak psikolog olcak kardeşim benim
.. sitede en cok sevdigim insanlardan birisi , sohbetini cok severim ama son zamanlarda mental olarak cok dolu ve yorgun oldugunu düsünüyorum. Sorunlarını bi an önce halletmeni diliyorum . Ki rahat rahat ve uuzun uzun konusabiliriz. kardesim senin söylenecek cok sey var ama susacakda cok sey var.. arada da olsa iyiki ugruyorsun siteyee , iyiki tanıdım seni
:Rulezzz_04:
[MENTION=161875]BadMatmazel[/MENTION]. Tugbaaa hemşiree
.. forumun en şeker kızı konusuna ismini defalarca yazdıgım , en cok cicek arman ettigim üye . Forumda bana ek yakın davranan.Aslında benimde en samimi oldugum kişilikkk. Forumdaki en ssevdigim kişi diyebilrim. Birazcık cadı ollmakla beraber cok iyi cok hos cok tatlii.. iyiki var