SoulfulSoul
Kayıtlı Üye
---> Profilinizi En Son Ziyaret Eden 10 Kişiyi Yorumlayın
Teşekkür ederim ablacım.O senin güzel kalbinin yansıması. :Ü İnşallah bi' gün ben de kaynaşıcam sizlerle. :3dthl:
Birdaha silinirse yorumlamicam
[MENTION=25600]'birgül[/MENTION]+*birgul dusunce olarak anlasamadigim ama sevdigim biri. Surekli birilerine kizmakla mesgul bazen kimlere kiziyor merak ediyorum aslinda ayni karakterde ama zit dusunceleri savunuyoruz. Kendime benzetiyorum bazi huylarini ornegin. Bir tartismada hic alakasi olmamasina ragmen kendince hakli buldugu kisiyi savunmasi gibi... bende dayanamiyorum dusuncemi soyluyorum. Aramizdaki fark farkli seyleri savunmamiz hep gozu kara yaman bi kiz birgul
[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION]+*sni cok seviyorum.baska soze gerek var mi bilmiyorum ama seni samimi ve candan buluyorum. Tatlisin. Kotu olmayai beceremeyen bir uyesin
[MENTION=26571]Asi Ruh[/MENTION]*birgude oldugu gibi zit dusuncelerdeyi ama iyidir asi ruh.. fazla kimseye karismayan yoeumlarini yapan bir kardesimiz.
[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] eskisi kadar aktif olmayan gurbette olan bir kardesimiz. Herkes tarafindan sevilen hatta kendi kendisinide cok seven bir kardesimiz seviliyorsun.
[MENTION=89675]BozkurtTR[/MENTION]+*karakter olarak tanimadigim ama niki hosuma giden bir kardesim.
[MENTION=159773]FrankMartin[/MENTION] ilk uye oldugu zamanlar gayet aktif ama suan artik sitede gormedigim ozledigim sevdigim.ve tekrar SIKCA gormek istedigim bir kardesim. Umarim eskisi gibi aktif olursun. *
[MENTION=156354]Herodot[/MENTION]+ benim icin degerli ve sevdaselinii hatirlatan kardesim. sohbetimiz olmamasina ragmen gercekten gonul bagim olan cok ama cok sevip deger verdigim ve reeldede tanimak istedigim kardesim.
[MENTION=160473]kartalicee[/MENTION]+ koyu bjk ki tkimdasim. Tatli sevimli kardesim.
[MENTION=157011]SoulfulSoul[/MENTION] aslinda eski uyelerden ama fazla girmeyen iyi kalpli bir kardesim. Umarim.yine gelir ve daha yakindan tanima firsatimiz olur.
Oh bee sonunda sorunsuz yazabildim.
Ne yapim.herkes gibi ufacik kcucuk yani kisacik cumle kurul cikamiyorumki.. illa destan olacak
Teşekkür ederim ablacım.O senin güzel kalbinin yansıması. :Ü İnşallah bi' gün ben de kaynaşıcam sizlerle. :3dthl: