Prison Break

LityuM

Bayan Üye
Prison Break, Paul Scheuring tarafından yaratılan, Amerikan Fox televizyonun da yayınlanan bir macera ve dram dizisidir.

Prison Break bir abi kardeş hikayesiyle başlar. İnşaat mühendisi Michael Scofield (Wentworth Miller), başkan yardımcısını öldürmek iftirasıyla hapse atılan abisi Lincoln Burrows'u (Dominic Purcell) kurtarmak için tüm yasal yolları dener ama tüm umutların tükendiğini anlar.Abisini hapishaneden kaçırmak için kusursuz bir plan hazırlamaya başlar.Ardından göstermelik bir banka soygunu düzenler ve hapis cezasına çarptırılır.Şeker hastalığı bahanesi ile de abisinin bulunduğu Fox River eyalet hapishanesine gönderilir.Ama bu kaçış planı hiçte kolay olmucaktır.Michael Scofield'ın zekasına hayran kalıcaksınız.

Her sezonun da ayrı bir kaçış macerası olan Prison Break, yazarların açıklamasına göre 4. sezon sonunda yayın hayatına son vericek.

Prison Break 2006 yılında People's Choice Award ödüllerinde "En İyi Drama Dizisi" ödülü almış, ayrıca 2007 yılında Avustralya Film Enstitüsü Dominic Purcell'i en iyi aktör ödülüne layık görmüştür.
 
---> Prison Break

kesinlikle izlediğim en güzel dizi, Michael ölmese idi cok daha memnun kalacaktım ama bu fılmı zaten dıgerlerınden ayıran en onemlı farkta bu olsa gerek!

unutulmaz kesınlıkle!

prison break is the best all the time
 
---> Prison Break

hayatımın dizisi diyebilirim aynı bölümleri kaç defa izlediğimi ben bile hatırlamıyorum her sezonun ayrı bir güzellliği vardı ama benim favori sezonum 1. sezondur herşeyin başlangıcı kaçış sahnesi için bile izlenir o heycanı tekrar yaşamak isterdim keşke hafızamdan silinse bölümleri baştan aynı heycanla izlesem unutulmayacaksın PB
 
---> Prison Break

Bu diziyi izledikçe Türk dizileri o kadar basit geliyor ki bana. Bu dizi o kadar güzel kurgulanmış ki oyuncu seçimi mekan hareketler her şey mükemmel. Zaten dünyaca ünlü oldu bu bizi. Hala tekrarlarını izliyorum izlemek isteyenler için Dizi Smart HD' de her gün tekrarı var. Ama üstteki bi arkadaş dizinin sonunu söylemiş ya çöktüm şu an xD Herkes ölseydi ama Wentworth ölmeseydi xD O insanüstü varlık olmalı ya yok onun eşi benzeri :pp

wentworth151vd9.jpg


Mesela bu pozu dünyada bundan daha güzel kimse veremez o tek ya tekk xD Kaşına gözüne MaşAllahh xD
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst