By_Khemall
Kayıtlı Üye
Evet beyler bu site kredi kartı ile alışveriş imkanı sunuyor.
1.ADIM
https://www.paypal.com/
ilk basamakta bu siteye üye oluyoruz.
Bu siteye girdiğimizde karşımıza sign up çıkacak.
Ona basarak üye formuna gireceğiz.
Oradan Premier üyeliği seçeceğiz.
Bilgilerimizi doğru olarak gireceğiz.
Daha sonra bilgilerimizi gönderdikten sonra karşımıza bir ekran gelecek ki buraya dikkat edelim!!!
Bu ekranda kredi kartımızı numarasını falan istiyor.
Burayı üsteki paypal yazısına basıp atlıyacağız.
2.ADIM
Yazacağım siteler reklam siteleridir.
Bu sitelerin çalışma prensibi şöyledir:
-Site sahipleri bu tip sitelere para verir.
Amaçları şudur mesela benim siteme 100.000 kez tıklattır sana para vereyim der.
Tıklattırmasının sebebi sitelerin birbiri arasındaki rekabet ve tanınmışlık gibi benzeri konular olabilir.
O kadarını bilmiyorum.
Şimdi linklerini vereceğim siteler ise Para kazanmak için ve paralarının küçük bir kısmını üye kazanarak daha fazla site tıklattırmak için insanlara para veren reklam siteleridir.
Şimdi esas konumuza gelelim...
Buraya Tıkla
Bu reklam sitesine üye olduğunuz zaman site sizden paypal giriş adınızı(Yani email adresinizi) ve bilgilerinizi istiyor.Kayıt olup giriş yaptıktan sonra Surf(browse) Ads yazan yere tıklayın ve orada olan reklam linklerine tek tek tıklayıp 30 sn beklemeniz yeterli(zaten o sayıyor 30 sn).Her Link size 0.05$ kazandırıyor.Ve arkadaşınızı kayıt ettikçe her link başı aldığınız para iki katına çıkıyor.
10 kişi kayıt etseniz 0.5$
10 tane de linke tıklasanız 5$ kazanırsınız ve sadece günde kazancınız bu kadar.Ayrıca 7günde de 7*5 den haftada 35 $ paypal hesabınıza yatacak...
Böylelikle rapid Share den premium,Knight online ve tüm online oyunlara Premium vs. (Kısacası paypal'ın desteklediği herşeyden alışveriş yapabileceksiniz.)
sadece günde 5 dk ayırarak para kazanıyorsunuz.
Arkadaşlar bu sitelerin hepsine üye olun ki alacağınız link miktarı artsın ve dolayısıyla paranız da artsın.
Para kazandığınızda rapid den pre alabilir, knıght online pre alabilirsiniz
HEMEN ÜYE OLUN VE PARA KAZANIN
Rep Vermek ve Saygı Duymak Sizin İnsafınıza Kalmış...
1.ADIM
https://www.paypal.com/
ilk basamakta bu siteye üye oluyoruz.
Bu siteye girdiğimizde karşımıza sign up çıkacak.
Ona basarak üye formuna gireceğiz.
Oradan Premier üyeliği seçeceğiz.
Bilgilerimizi doğru olarak gireceğiz.
Daha sonra bilgilerimizi gönderdikten sonra karşımıza bir ekran gelecek ki buraya dikkat edelim!!!
Bu ekranda kredi kartımızı numarasını falan istiyor.
Burayı üsteki paypal yazısına basıp atlıyacağız.
2.ADIM
Yazacağım siteler reklam siteleridir.
Bu sitelerin çalışma prensibi şöyledir:
-Site sahipleri bu tip sitelere para verir.
Amaçları şudur mesela benim siteme 100.000 kez tıklattır sana para vereyim der.
Tıklattırmasının sebebi sitelerin birbiri arasındaki rekabet ve tanınmışlık gibi benzeri konular olabilir.
O kadarını bilmiyorum.
Şimdi linklerini vereceğim siteler ise Para kazanmak için ve paralarının küçük bir kısmını üye kazanarak daha fazla site tıklattırmak için insanlara para veren reklam siteleridir.
Şimdi esas konumuza gelelim...
Buraya Tıkla
Bu reklam sitesine üye olduğunuz zaman site sizden paypal giriş adınızı(Yani email adresinizi) ve bilgilerinizi istiyor.Kayıt olup giriş yaptıktan sonra Surf(browse) Ads yazan yere tıklayın ve orada olan reklam linklerine tek tek tıklayıp 30 sn beklemeniz yeterli(zaten o sayıyor 30 sn).Her Link size 0.05$ kazandırıyor.Ve arkadaşınızı kayıt ettikçe her link başı aldığınız para iki katına çıkıyor.
10 kişi kayıt etseniz 0.5$
10 tane de linke tıklasanız 5$ kazanırsınız ve sadece günde kazancınız bu kadar.Ayrıca 7günde de 7*5 den haftada 35 $ paypal hesabınıza yatacak...
Böylelikle rapid Share den premium,Knight online ve tüm online oyunlara Premium vs. (Kısacası paypal'ın desteklediği herşeyden alışveriş yapabileceksiniz.)
sadece günde 5 dk ayırarak para kazanıyorsunuz.
Arkadaşlar bu sitelerin hepsine üye olun ki alacağınız link miktarı artsın ve dolayısıyla paranız da artsın.
Para kazandığınızda rapid den pre alabilir, knıght online pre alabilirsiniz
HEMEN ÜYE OLUN VE PARA KAZANIN
Rep Vermek ve Saygı Duymak Sizin İnsafınıza Kalmış...