PoLLyanna ~ Kişisel Sayfa'm

---> PoLLyanna ~ Kişisel Sayfa'm

Seni tanımak güzeldi dostum :)

Umarım kalıcı ve yapıcı olursun ..

Yüzünden gülücük eksik olmasın..

sayfan çok güzelolmuş nurcan hayırlı olsun

bi de şu kızların enrigue hastalığı nedir anlayamadım gitti:D (şimdi anlasaydın kız olurdun dersiniz) xD

sayfan çok güzelolmuş nurcan hayırlı olsun

bi de şu kızların enrigue hastalığı nedir anlayamadım gitti:D (şimdi anlasaydın kız olurdun dersiniz) xD

Sağol canım..

Enrique aşkı başka be :) Sesi, o tipi vücudu, şarkıları Fenaa :D platonik takılıom bende napım :2:

Şimdii...

Pollyanna yı ben hep masum, saf olarak bilirim. Sende öylemisin ? Yani bir kolun olmasa olsun diğer kolum var diyebilecek kadar mutlu olabilen birimisin bunu öğrensem yeter senin hakkında :H

Şimdii...

Pollyanna yı ben hep masum, saf olarak bilirim. Sende öylemisin ? Yani bir kolun olmasa olsun diğer kolum var diyebilecek kadar mutlu olabilen birimisin bunu öğrensem yeter senin hakkında :H

aslında nickimle hiç alakam yoktur duygusalım herşeye aglarım .. sadece pollyanna hep shaip olmak istediğim bir karakter olduğu için bu nicki seçtim :2:

heeey enrique'ye laf yok :D kırarım agzını burnunu :mafia:

korktum vallahi
korkmaktan-korkmak.jpg

Son düzenleme:

Çok GüzeL Bir Tanıtma OlmuŞ Seni Tanıdığıma Memnun OLdum Aksine Bende KaranLığı Çok Severim :D

Çok GüzeL Bir Tanıtma OlmuŞ Seni Tanıdığıma Memnun OLdum Aksine Bende KaranLığı Çok Severim :D

ben hiç sevmem :) karanlıkta uyuyamam bile.. halbuki gözlerimi kapatınca karanlık olcak yine ama ne bileyim küçüklükten gelen bir korku.. ablam ben geceleri su içmeye kalktıgımda karanlıkta beni korkutuyordu onun yüzünden 1 kre bayılıp hastanelik olmuştum o günden beri kranlıktan korkuyorum

Merhabalar.

Forum içerisine flood yapmak post kasmak yasaktır. Kişisel sayfanız da özgürce paylaşımlar yapabilirsiniz fakat aralıklı paylaşmak yerine sık sık periyotlarla alıntı sözleri paylaştığınız için bu flood ve post kasmaya giriyor. Kişisel sözlerinizi şahsi konularınızı yayınlayabilirsiniz elbette burası sizin sayfanız neticede fakat ; 151000 kişilik forumumuzda herkes alıntı sözleri paylaşırsa bunun önüne geçemeyiz . Anlayışlı olacağınızı düşünerekten tekrarlamamanızı öneriyorum. Aksi taktirde uyarı alabilirsiniz. Sayfanız çok hoş gerçekten.

tamam ya silin konuyu.. millet bana takmış durumda zaten.. banlayın ne yapıyosanız yapın !

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri