Deniz kızı
Bayan Üye
PKK nasıl biter?
Şuan bitirilme yolunda gibi..
Bu zamana kadar silahla saldırıldı da ne oldu?30 yılı aşkın bir süredir silahla,askeri güçle bitirilemiyorsa bu saatten sonra da bitmez.
Bu arada Kürtlere soykırım uygulayarak seçeneği çok saçma.İnsanlık dışı bir durum.Hepimiz kardeşiz.İnsanları ayırırsanız böyle tabi ülke bölünür.Yazık yazık.
Ne hale gelmişiz.
Pkk ya Katılım Zirve Yapmış Durumda Ve Açıkça Ortada
Hangi Bitirilme Bu ?
Kontrol Noktası Olusturmalar,Sözde Şehitlik Açmalar,Kendi Yönetim Yapılarını Kurma Çabaları
Eğer İyi Gitmek Buysa
Hoşgeldin Demokratik Özerklik
Kontrol noktası konusunu bilmiyorum ama daha önce de bu olay vardı.Yollarda araçlar durdurulur kimlik kontrol yapılırdı teröristler tarafından yani bu olay yeni değil eskiden beri var.
Arkadaşım anlatıyordu bundan 2-3 yıl önce köyde evimize teröristler geliyordu bizi esir alıyorlardı yemek yiyorlardı sonra çıkıp gidiyorlardı diyordu.Onları beslemek zorunda kalıyorduk diyordu.Kendi canını geçtim anneni,babanı,kardeşini esir alınca ne yapacaksın?Sıkıyorsa verme bakalım.
Dalgasız denize herkes kaptan olur kardeş.Bize konuşması kolay birde orda yaşamak gerek tarafsız konuşabilmek için.
Şuan böyle olaylar yaşanıyormu bilmem ama bildiğim bir şey var kan akmıyor.
Şehit olayına gelince eğer benim kardeşimin kanı akmayacaksa iki mezar açsınlar adına şehitlik desinler Allah katında da bizim gözümüzde de şehitlik değildir.
Kendi yönetimlerini kuramayacaklar başbakan buna müsade etmiyor farkındaysanız.Apo itine ev hapsi olayını bile reddetti özerk yeni bir yönetime izin vereceğine inanıyor musun?Ufak tefek haklarda mecburen verilecek tek taraflı barış süreci olmaz,olamaz.
Amaç Kan Akmamasıysa
Yıllar Önce de İstediklerini Verebilirdik Pekala ?
Yine Kan Akmazdı.
Öcalan Gibi Bi Katili Siyasi Bi Lider Yapmak Amaclarına Ulasamamaksa Haklısın.
Halk Konusuna Gelince Meydanlara O Kadar İnsan Tehditle Cıkmıyor Be Kardeşim
Yıl Olmus 2013 Eskide Kaldı O Zorla Güzellik Yapma Ayakları
Ben Yaşananları Tüm Kürtlere Mal Etmiyorum.Kimse kimseye toprak vermiyor,vermez,veremezde.O konuda sıkıntı olmasın.Eğer anlaşmalar esnasında toprak talep edilirse zaten süreç durur.Bu sürecin amacı toprak vermek değil akan kanın durdurulmasıdır.Zaten hükümetin tavrı ortada.Ufak tefek şeyleri sorun ederse süreç şimdiden tıkanır.Bir adım bile ilerlenemez ve kan akmaya devam eder.Belki ben belki sen belki başka biri..
Haklısın ben destekçileri yok demiyorum ama bunu tüm kürtlere maal etmek doğru değil.Bak mesela kürtlere soykırım yapma şıkkı sence doğru mu?Onlarda bizim kardeşimiz değil mi?Dikkatini çekmek istiyorum kürtler diyorum pkklılar demiyorum.Çanakkale de Malazgirt de savaşan kardeşlerimizin içinde Kürt de yok muydu?Şimdi ne oldu da bu kadar düşman olduk?Kürtlerin hepsi kötü değil Türklerin hepsinin iyi olmadığı gibi..Bizde de bozukluk yok mu elbet var.
Yıl 2013 diyorsun da en basitinden Van depreminde Van'a giden yardım kolileri pkk tarafından ele geçirilip imha ediliyordu.Engel olamıyor ne halk ne devlet..Hani silahla engel olunabilseydi asker,polis orda devreye girerdi değil mi?
Bunlar kalleş kardeş arkadan vurup kaybolurlar.Yiğitlik yok bunlarda o yüzden silahla çözülmez bu iş tekrar söylüyorum.
Siyasiler çözer ancak bu konuyu.
Ben Yaşananları Tüm Kürtlere Mal Etmiyorum.
Ama Malesef Bi Çoğu Sağduyulu Olamıyorlar.
Bahsettiğim Olaylar Ufak Tefek Konular Değil.
Öcalan Gibi Bi Katili Siyasi Lider Yapmaları Zoruna Gitmiyor Mu Senin
Onlara Bu Tarz Hakları VerirKen Vatanseverleri Kırmıyor Mu
Etnik Kökenleri Eşitlemeye Çalışırken
Türk Kimliğini Ayaklar Altına Almıyor Mu ?
Bu Ülkede Zamanında Silahlı Güçle Terör Sıfıra İndirildi.
Bölücüler,Teröristler,Aktivist Olarak Lanse Edilmiyor Mu ?
Bu İnsanlar Niye Şehit Oldu
Bölücüler Gövde Gösterisi Yapsınlar Diye Mi ?
Bölge Genclerinden Çoğu Pkkya Katılıyor Niye ?
İlerde Bölgenın Hakımı Olacak Bu Orgut Onlarda Simdiden Yerini Hazırlıyorlar
Bunları Ben Demıyorum Arastırmacılar Soyluyor
Böyle Çözüm Süreci Olmaz.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.