---> pitbulljuu__
Sağolasın Relax , seni de
Allah sevdiklerine bağışlasın
Sağolasın Relax , seni de
Allah sevdiklerine bağışlasın
şu maviş gözlerın daha ıyı dururdu burda p
Ya ne demek senin canın sağolsun Gizem diyeceğim ama bu fotoğrafta iyi değil mi xD
fotografa yada sana lafım yok maviş p
olamazda yani ama millet karızmayı daha yakından görsun dedımde neyse vaz gectim sana tek ben maviş diyeyimm p :H
Güncelleseniz diyorum :11:
Abim nasıl gazladınız akşam öyle ya xD Neyse ben oradayım , buradayım bir garip diyardayım face fln da kapalı ama açacağım yakında abim , aklımdasın yaniheeey, neredesin abican.
Sağol hemşerim Bursa'da yaşayıp güzel olmamak mümkün müGüzel resim Allah sevdigine bagışlasın hemşerim)
Dur kurban olduğum geleceğim Face kapalı ben sana msj atayım sen sakın yüksek bir binadan atlama yada ne bileyim bileklerini fln kesme xDcok özledım ben senı
nerelerdesın artık gelsnde konussak dıyorum yada bır ses soluk versen mesaj atsan dıyorum hanı
Abim nasıl gazladınız akşam öyle ya xD Neyse ben oradayım , buradayım bir garip diyardayım face fln da kapalı ama açacağım yakında abim , aklımdasın yani
siz oynadınız biz aldık 3 puanı xD çok iyi değildik ama bizim için önemliydi o 3 puan o yüzden iyi oldu
fark ettim abi faceini kapattığını xD baya gerildim hatta görünce bir şey demeden kapattığın için :91: aha kesin bıraktı gitti bu defa dedim neyse ki geri açıcakmışsın çok sevindim.. dön ve olup biten her şeyi anlat abiciiiğğğm :2: bekliyorum o zaman en kısa zamanda
GÜzel resim Allah sevdiklerine bağışlasın
Dur kurban olduğum geleceğim Face kapalı ben sana msj atayım sen sakın yüksek bir binadan atlama yada ne bileyim bileklerini fln kesme xD
Sen de özlendin kardeşşşş
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.