pitbulljuu__

---> pitbulljuu__

cok özledım ben senı :(
nerelerdesın artık gelsnde konussak dıyorum yada bır ses soluk versen mesaj atsan dıyorum hanı :(

---> pitbulljuu__

Güncelleseniz diyorum :11:

Aslı çok yoğunum inan yoksa kesin güncellerdim .p :)

heeey, neredesin abican.
Abim nasıl gazladınız akşam öyle ya xD Neyse ben oradayım , buradayım bir garip diyardayım face fln da kapalı ama açacağım yakında abim , aklımdasın yani :)

Güzel resim Allah sevdigine bagışlasın hemşerim)
Sağol hemşerim Bursa'da yaşayıp güzel olmamak mümkün mü :)

cok özledım ben senı :(
nerelerdesın artık gelsnde konussak dıyorum yada bır ses soluk versen mesaj atsan dıyorum hanı :(
Dur kurban olduğum geleceğim Face kapalı ben sana msj atayım sen sakın yüksek bir binadan atlama yada ne bileyim bileklerini fln kesme xD
Sen de özlendin kardeşşşş :)

---> pitbulljuu__

Abim nasıl gazladınız akşam öyle ya xD Neyse ben oradayım , buradayım bir garip diyardayım face fln da kapalı ama açacağım yakında abim , aklımdasın yani :)

siz oynadınız biz aldık 3 puanı xD çok iyi değildik ama bizim için önemliydi o 3 puan :) o yüzden iyi oldu :)

fark ettim abi faceini kapattığını xD baya gerildim hatta görünce bir şey demeden kapattığın için :91: aha kesin bıraktı gitti bu defa dedim neyse ki geri açıcakmışsın :D çok sevindim.. dön ve olup biten her şeyi anlat abiciiiğğğm :D :2: bekliyorum o zaman en kısa zamanda :)

---> pitbulljuu__

siz oynadınız biz aldık 3 puanı xD çok iyi değildik ama bizim için önemliydi o 3 puan :) o yüzden iyi oldu :)

fark ettim abi faceini kapattığını xD baya gerildim hatta görünce bir şey demeden kapattığın için :91: aha kesin bıraktı gitti bu defa dedim neyse ki geri açıcakmışsın :D çok sevindim.. dön ve olup biten her şeyi anlat abiciiiğğğm :D :2: bekliyorum o zaman en kısa zamanda :)

Akşam görüşelim gözüm :rolleyes:

---> pitbulljuu__

Haklısın mümkün değil, Bursanın hem insanları hem kendisi güzeldir zaten)

---> pitbulljuu__

Dur kurban olduğum geleceğim Face kapalı ben sana msj atayım sen sakın yüksek bir binadan atlama yada ne bileyim bileklerini fln kesme xD
Sen de özlendin kardeşşşş :)

bak atlarımmmm :)
hem face gel sms'ım yok benım anlatacakların vr daha snın sıbelınde dedıgı gıbı sana cok sorular soracagım mavişim :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri