PiSKoPaTCaDi

---> Rakı şişesinde balık olsam...

http://www.duslerforum.org/bolum-kurallari-konu-acmadan-mutlaka-okuyun-t78255.html

Kişisel sayfa başlığınızda sadece nikiniz yazacaktır .

[MENTION=26571]Asi Ruh[/MENTION] [MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION]

Ay ne saçma ya eğlence ortamımı iş yerimi anlayamadım ortam güzel ama çok katı kurallar var üzüldüm açıkcası şuanda kişisel sayfamsa istediğim ismi koymakta özgür olmam gerekir neyse ne diyim :(

Son düzenleme:
---> PiSKoPaTCaDi

248002_330766537001666_169427694_n.jpg

---> PiSKoPaTCaDi

Hoşgeldin Banu, Geçmiş olsun ..
Ufak bir hatırlatma dolaylı yoldan bile olsa Şiirlerinde soy ismini vermen yasak :Ü

---> PiSKoPaTCaDi

konu kişisel sayfa forumuna tasınmıstır

ya silinmesini istemiştim niye taşıyorsunuz istemiyorum kişisel sayfa falan kişisel sayfa ismide gitmiyor buranın tarzına zaten kişisel sayfa dediğin insanın özeli anlamına gelir bu kadar müdehale edilirse kişisel sayfa olmaktan çıkar ismini bile kendim yazamıyorsam uğraşmamada değmez yani lütfen silermisiniz [MENTION=26571]Asi Ruh[/MENTION]

---> PiSKoPaTCaDi

Kurallar Olmasa kargaşanın icinde bogulur gideriz canım bu kadar sinir stres yapacak birsey yok sakin ol :)

---> PiSKoPaTCaDi

Kurallar Olmasa kargaşanın icinde bogulur gideriz canım bu kadar sinir stres yapacak birsey yok sakin ol :)

Kurallarında bir sınırı vardır canım burası eğlence içinse bu kadar katı kuralları olmamalı iş yeri gibi mübarek hiç eğlenceli gelmedi yani soğutuyor anca

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri