---> Pilav çatalla mı yenir, kaşıkla mı? Çatal Kullanıyorum
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 7 Şub 2013 #21 ---> Pilav çatalla mı yenir, kaşıkla mı? Çatal Kullanıyorum
UZAKLARDAN SAUDADE Kayıtlı Üye 8 Şub 2013 #23 ---> Pilav çatalla mı yenir, kaşıkla mı? 54642 parca catal kasık bcak takımım var kimse el surmedi pilavı ben yaptım diye.. sonuc:hangimiz bir pilav degiliz ki bu hayatta ..
---> Pilav çatalla mı yenir, kaşıkla mı? 54642 parca catal kasık bcak takımım var kimse el surmedi pilavı ben yaptım diye.. sonuc:hangimiz bir pilav degiliz ki bu hayatta ..
eylul1547 Bayan Üye 8 Şub 2013 #24 ---> Pilav çatalla mı yenir, kaşıkla mı? Mastor' Alıntı: Ben yemek çubuğu tercih ediyorum pilav yerken :Rulezzz_04: Genişletmek için tıkla ... Aynen daha yi olyr.
---> Pilav çatalla mı yenir, kaşıkla mı? Mastor' Alıntı: Ben yemek çubuğu tercih ediyorum pilav yerken :Rulezzz_04: Genişletmek için tıkla ... Aynen daha yi olyr.
ashli Bayan Üye 14 Şub 2013 #25 ---> Pilav çatalla mı yenir, kaşıkla mı? Çorba değil ki kaşıkla yensin çatalla yenir xD
N ` nazLı .. Bayan Üye 16 Şub 2013 #26 ---> Pilav çatalla mı yenir, kaşıkla mı? Çatalla pilav yendiğini ilk defa duyuyorum xD Yersem kaşıkla yerim ama ben hiç yememeyi tercih ediyorum xD
---> Pilav çatalla mı yenir, kaşıkla mı? Çatalla pilav yendiğini ilk defa duyuyorum xD Yersem kaşıkla yerim ama ben hiç yememeyi tercih ediyorum xD
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 16 Şub 2013 #27 ---> Pilav çatalla mı yenir, kaşıkla mı? kim nasil yemek istiyorsa oyle yer. Kimisi fantezi yapar kurdanla tek tek yer, kimisi ekmegi bana bana yer.
---> Pilav çatalla mı yenir, kaşıkla mı? kim nasil yemek istiyorsa oyle yer. Kimisi fantezi yapar kurdanla tek tek yer, kimisi ekmegi bana bana yer.
NYN Kayıtlı Üye 18 Şub 2013 #28 ---> Pilav çatalla mı yenir, kaşıkla mı? varsa çatalla dökmeden yiyebilen buyursun gelsin madalya takalım şahsen çatalla yemeye ne zaman kalkışsam üstümü başımı batırıyorum kaşık o yüzden
---> Pilav çatalla mı yenir, kaşıkla mı? varsa çatalla dökmeden yiyebilen buyursun gelsin madalya takalım şahsen çatalla yemeye ne zaman kalkışsam üstümü başımı batırıyorum kaşık o yüzden
SoulfulSoul Kayıtlı Üye 18 Şub 2013 #29 ---> Pilav çatalla mı yenir, kaşıkla mı? Bu da soru mu... Tabi ki elle.Önceden çatal-kaşık mı vardı..
---> Pilav çatalla mı yenir, kaşıkla mı? Bu da soru mu... Tabi ki elle.Önceden çatal-kaşık mı vardı..