Photoshop'ta Uzaylı İstilası! | DusLerforum |

DaNGeR

Kayıtlı Üye
resizeImage.asp



Bu korkunç sel fotoğrafına bakıyordum ve düşündümki Bunu daha da korkunç yapayım!

Evet, başlıyoruz. şimdi bir kaç bira içmek ve Victoria's Secret katalogunu bir kenara koymak için süper bir zaman.Yukarıdaki bu düşük kaliteli resmi indirin ve çalismaya başlayin.

Baslangıç olarak gökyüzünün üst yarısını kestim ve yeni bir layer a yapıstırdım. Bundan sonra, Shadows/ Highlights i birazcık koyuya ayarladım. Bundan sonra, Google'dan fırtınalı bulut resimleri arattım. Daha sonra bu fırtınalı bulut resimlerini manzara resminde üst tarafa yapıstırdım. Mor tonlarına ayarladım.

Ve sonuç sunun gibi birseydi:
resizeImage.asp


Bir sonrakı adım daha da çok bulut eklemek oldu. Bu sefer alt kısımdaki bulutları daha koyu yaptım. Herseyi yerli yerine koyduktan sonra yeni bir layer yaptim(renkli layer mod) ve istedigim her yeri kırmızı boyadım.
resizeImage.asp


Eglenceli kısım şimdi geliyor! Günlük aletleri kullanarak bulutların arasından uzaygemisi yaratıcaz. Ben geminin üst kismını corvette arabasinin ön kısmını ve Canon kamera lensini kullanarak yaptım. Buna ışın emici diyecez çünkü bütün uzaylıların büyük ışınları var. =)
Uzay gemisini yerleştirdikten sonra multiply/overlay layerini kullanarak birkaç degisken kenar ekledim ve biraz kırmızıya boyadım.
resizeImage.asp


Uzaygemisi artık hazır. Şimdi bunun alt kısmındaki kenara biraz ışık ekleyelim. Daha sonra, bunun etrafina linear burn layer mode la küçük koyu gölgelendirme yapalım. Kırmızı kullanın. Ayrıca, uzaygemisine daha koyu bir ton vermek için Shadow/Highlights ayarlarını yapın ve uzaygemisinin kenarlarını derinlik versin diye yakın.
resizeImage.asp


Bir sonraki adım, ufak aydınlatma. Ben Capitol binasinin resmini kullandim ve bütün negatif gölgelendirme değerlerini tamamen koyulaştırdım. Daha sonra ışıkları uzaygemisinin altını kaplıcak şekilde koydum(linear dodge kullanarak) ve uzaygemisinin bulutlarla kesiştiği üst kısmına da biraz ışık ekledim.
resizeImage.asp


Simdi de biraz ışın ekleyelim. Brush tool'unuzu alın ve shift e basılı tutarak düzgün bir dikey dogru yapin. Çok açık pembe kullanın. Şimdi layer modu linear dodge a ayarlayın. Sonucu asağıda görebilirsiniz. En son olarak Karanlik bulutları yatay çizgiden kopyalayın ve uzaygemisinin gökyüzüne girdigi yere ekleyin. Bu resme ruh vericektir.

resizeImage.asp


Aynı teknik, ama bu sefer daha koyu kırmızı kullanın ve bunu diğer, ince ışının üstüne kaplayın.
resizeImage.asp


Daha koyu,daha bulutlu bir atmosfere ihtiyacımız var. Bu uzaygemisi anlamlı olmalı bu yüzden gökyüzünü koyu yapın,bulutlara biraz konstrant ekleyin ve suyu mor yumusak ışık kullanarak koyultun ve suyun üst kısmını kırmızı kaplayın.
resizeImage.asp


Daha koyu! Uzay gemisinin üzerinden gökyüzüne kuvvet vermek için bulutların üzerinden kendisine multiply layer uygulayın. Uzaygemisinin alt kısmını yakın böylece bulutla ufuk arasında ahenk olur. Ayrıca, uzaygemisinin alt kısmına overlay layer mode kullanarak daha çok ışık uygulamaya başlayın. Ben göze çarpmasın diye sarı renk kullandım.
resizeImage.asp



Son resimde BEAM OF DEATH'e güvenerek elektrik eklemeye basladigimi farketmis olabilirsiniz. Uzay gemisinin yanlarına da biraz daha şimşek ekledim.
resizeImage.asp


Çok az daha simsek ve uzaygemisinin dışında bazı halkalar oluşturdum. Bunu brush tool u kullanarak ve layer modu linear dodge kullanarak yapabilirsiniz
resizeImage.asp



Şimdi baska bir bulut resmi getirelim. Bulutlarin üzerindeki Variations'u istedigimiz kırmızı tona getirmek için ayarlayın. Bir sonraki adım, gölgelerin önemini belirlemek için leveli ayarlayın.(soldaki üçgeni ortaya getirin). Layer modu Hard light yapın.

resizeImage.asp

Neredeyse bitti! Gökyüzüne çok az daha simsek ekleyin ve suya burn tool ekleyin. Bunun gibi bir sey olucak.
resizeImage.asp



Ve bitti..
resizeImage.asp
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
Geri
Üst