Photoshopta Ben :)
kisgunesi Bayan Üye 14 Ara 2007 #8 allah bea pek bi düşünceli gördüm arkadasım seni ehh acemisin heralde ama sıkı olmuş resimler emeğine sağlık
allah bea pek bi düşünceli gördüm arkadasım seni ehh acemisin heralde ama sıkı olmuş resimler emeğine sağlık
DJAlper Kayıtlı Üye 16 Ara 2007 #11 Emegine saglik kardes... buyur bu logo calismam da avtarda benim calismam..
DaunTLess Kayıtlı Üye 28 Ara 2007 #14 teşekkürler arkadaşlar bu arada punk ben hep kız arkadaşımı koyarım avatarlara falan ondandır çünkü ona 7/24 ihtiyac duyuyorum bakmak lazım geliyor
teşekkürler arkadaşlar bu arada punk ben hep kız arkadaşımı koyarım avatarlara falan ondandır çünkü ona 7/24 ihtiyac duyuyorum bakmak lazım geliyor
cLeopatRocK Bayan Üye 29 Ara 2007 #15 the_puNk' Alıntı: süpeRRR yapmışsıNNN ..yha ben seni kıs sanmştımm hehe Genişletmek için tıkla ... ain€n(( €LeRin€ $ağLık cok güz€LL€R
the_puNk' Alıntı: süpeRRR yapmışsıNNN ..yha ben seni kıs sanmştımm hehe Genişletmek için tıkla ... ain€n(( €LeRin€ $ağLık cok güz€LL€R