Pepsinin Anlamı

---> Pepsinin Anlamı

ssakın ice tea içinde bir şey bulmayın xD içmiyeceğim bak :p

---> Pepsinin Anlamı

pepsiye bahane bulacağınıza apaçık İsrail ve Amerikan malı olan coca colayı içmeyin. reklam yapmak istemiyorum ama şu an reklamlarda çıkan çoğu yabancı etiketli mallar ya Amerikanları ya da İsraillilerin.

---> Pepsinin Anlamı

iyi araştırma gerçekten öyle mi acaba
coca colanın arapçası da daha beter bişey

---> Pepsinin Anlamı

biliyorum.
mekke yok muhabbeti dimi...

önce siz amerikalılar araplara soktugu laf değil kendi ülkenize soktugu adamlara çare arayın. bırakın Kabeyi Suudi Arabistan kurtarır. Önce ÜLKEM diyebilmelisin.

---> Pepsinin Anlamı

ne diysin yaaaaaaaaa her yere siyaset lafı atıp durma

ve kafan çalışsa biraz dersinki bizede satıyo adamlar bunu arabistan kadar da bizim sorunumuz

---> Pepsinin Anlamı

hatta bu sitede vardı bimle ilgili yine böle bir konu bim de çalışan birine sordum yalan dedi :)

ne bileyim ama bu pepsi olayı kendimi bildim bileli var hatta rahmetli dedem babama tokat atmış almanyada pepsi aldığı için ben doğru olabilir diyorum

---> Pepsinin Anlamı

ne bileyim ama bu pepsi olayı kendimi bildim bileli var hatta rahmetli dedem babama tokat atmış almanyada pepsi aldığı için ben doğru olabilir diyorum

herşeyin altında bişi çıkıyo haklısın aslında hiçbişeye inanmamak lazım olabilir yani..

---> Pepsinin Anlamı

cola böceği diye yazında bakın,o iğrenç şeyi içebiliyormusunuz....
kaç senedir,eve sokmuyoruz....
berbat ötesi....
içmeyin şu böcek suyunu.........

ohoo ben bissürü uydururum böye.

ohoo ben bissürü uydururum böye.

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Pepsinin Anlamı

cola böceği diye yazında bakın,o iğrenç şeyi içebiliyormusunuz....
kaç senedir,eve sokmuyoruz....
berbat ötesi....
içmeyin şu böcek suyunu.........

Ben fare dili,lama tükürüğü ve mandaların pisliklerindeki enzimlerden üretiliyo diye biliyodum. Vay canına. Öğrendiğim iyi oldu. +Rep

---> Pepsinin Anlamı

buna benzer birşeyi coca cola içinde söylüyorlar...dogrulugu tartışılır tabiki ama kendi milletimin ülkemin ürünü varken neden gidp başka ülkeyi zengin edeyim...hele ki israil gibi müslümanlara kurşun sıkan lanetlenmiş bir millete...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri