---> ~пαzʟı_чüяεɢiм~ Teşekkür edeRm saoLn (:
mehmed9_11 Kayıtlı Üye 3 Ocak 2010 #22 ---> ~пαzʟı_чüяεɢiм~ sayfaya baslarken yazdıgın özelliklerin bambaska bir hava katmış sana hemen ben baskayım ha!!! diosun... ''Umut bitsede kovalanır. Hayat zor olsada kolaylaşır. Aşk bitsede yaşanır yalnız kalsan da yaşanı'' güzel sözler...
---> ~пαzʟı_чüяεɢiм~ sayfaya baslarken yazdıgın özelliklerin bambaska bir hava katmış sana hemen ben baskayım ha!!! diosun... ''Umut bitsede kovalanır. Hayat zor olsada kolaylaşır. Aşk bitsede yaşanır yalnız kalsan da yaşanı'' güzel sözler...
nazLı_yuReqim Bayan Üye 5 Ocak 2010 #23 ---> ~пαzʟı_чüяεɢiм~ mehmed9_11' Alıntı: sayfaya baslarken yazdıgın özelliklerin bambaska bir hava katmış sana hemen ben baskayım ha!!! diosun... Genişletmek için tıkla ... Çook TeşekküR edeRm
---> ~пαzʟı_чüяεɢiм~ mehmed9_11' Alıntı: sayfaya baslarken yazdıgın özelliklerin bambaska bir hava katmış sana hemen ben baskayım ha!!! diosun... Genişletmek için tıkla ... Çook TeşekküR edeRm
nazLı_yuReqim Bayan Üye 29 Ocak 2010 #24 ---> ~пαzʟı_чüяεɢiм~ ArKaDaşLar SayFam GünCeLLenmiŞtiR !.. Son düzenleme: 4 Nis 2010
Aracely Eluveitie Bayan Üye 18 Ağu 2010 #26 ---> пαzʟı_чüяεɢiм Sayfan gercekten çok güzeL Tabi Seni Tanımakda güzeLdi