---> Parfüm Kullanıyormusunuz ? kullanmiyorum cunku gelecegimi düsünüyorum
Z zerya Kayıtlı Üye 5 May 2009 #41 ---> Parfüm Kullanıyormusunuz ? kullanmiyorum cunku gelecegimi düsünüyorum
Z zerya Kayıtlı Üye 5 May 2009 #43 ---> Parfüm Kullanıyormusunuz ? neden cansu gelecegini düsümmüyormusun
G Gülümse. Bayan Üye 5 May 2009 #44 ---> Parfüm Kullanıyormusunuz ? Gelecekle alakası olduğunu sanmıyorum. Neyse sohbet etmek istiyorsan sohbet bolumene geçebilirsin. Buraya ''kimse yok mu '' fln yazma. Yeri burası değil. Sohbet olmasın.. İyi forumlar.
---> Parfüm Kullanıyormusunuz ? Gelecekle alakası olduğunu sanmıyorum. Neyse sohbet etmek istiyorsan sohbet bolumene geçebilirsin. Buraya ''kimse yok mu '' fln yazma. Yeri burası değil. Sohbet olmasın.. İyi forumlar.
$h£k£rimSi Bayan Üye 5 May 2009 #46 ---> Parfüm Kullanıyormusunuz ? Escada (Moon Sparkle) Adidas (Fruity Rhythm / Tropical Passion)
eDa Bayan Üye 5 May 2009 #48 ---> Parfüm Kullanıyormusunuz ? Parfün kullanmıyorum.. Ama begendiklerim var tabikide.. Bayan: gucci rush , cacharel , armani she Bay: rochas , Versace , armani he
---> Parfüm Kullanıyormusunuz ? Parfün kullanmıyorum.. Ama begendiklerim var tabikide.. Bayan: gucci rush , cacharel , armani she Bay: rochas , Versace , armani he
-_-sweetemo-_- Bayan Üye 6 May 2009 #50 ---> Parfüm Kullanıyormusunuz ? eed kullaniyorm pur blanca - dayens - she -
PuZzL3 Banned 6 May 2009 #51 ---> Parfüm Kullanıyormusunuz ? Kullanıyorum Özel bir parfüm reklamı yapmayacaağım Koku Güzel olsun genellikle She xD
---> Parfüm Kullanıyormusunuz ? Kullanıyorum Özel bir parfüm reklamı yapmayacaağım Koku Güzel olsun genellikle She xD
ayfatata |~|~ GoLD üye ~|~| Kayıtlı Üye 6 May 2009 #52 ---> Parfüm Kullanıyormusunuz ? Arko traş kolonyası. Gerisi hikaye hahaha
tatli1shy Kayıtlı Üye 7 May 2009 #56 ---> Parfüm Kullanıyormusunuz ? ewet jagler veya first class fakat kızların caldion'u çok çekici benden kızlara tavsiye
---> Parfüm Kullanıyormusunuz ? ewet jagler veya first class fakat kızların caldion'u çok çekici benden kızlara tavsiye
Ceyda ..! Kayıtlı Üye 8 May 2009 #59 ---> Parfüm Kullanıyormusunuz ? Tabi ki kullanıyom.. Emotion (süper bi parfüm) xD