Paragrafta Kİ 20 Tane Ülke Adı

"yine Paltosuz Gelmiş, Bir De Peruk Takmış.gelirken Yanında Bilgisayarını Da Getirmiş. Pis Ve Çapaçul Bir Durumda. Safran Sarısı Bir Yüzü Var. Kafasının Içinde Kim Bilir Ne Tilkiler Dolaşıyor. Vaktinde Üç Roman Ya zan Adam Bu Mu? Zaman Dünkü Başarılı Adamdan Geriye Kişiliksiz Bir Virane Bırakmış. Şimdi Bir Sanal ******, Tam Bir ******. Saçma Sapan Amaçlar Peşinde Koşuyor. Ben Insanları Severim Ama Insanlar Ayağını Yorgana Göre Uzatmalı. Davul Bile Dengi Dengine Çalar. Kim Bilir Kaç Adam Böyle Sudan Sebeplerle Ziyan Oldu."
QUOTE]


eksi bulmussun bence bu kadar
 
yine Paltosuz Gelmiş, Bir De Peruk Takmış.gelirken Yanında Bilgisayarını Da Getirmiş. Pis Ve Çapaçul Bir Durumda. Safran Sarısı Bir Yüzü Var. Kafasının Içinde Kim Bilir Ne Tilkiler Dolaşıyor. Vaktinde Üç Roman Yazan Adam Bu Mu? Zaman Dünkü
Başarılı Adamdan Geriye Kişiliksiz Bir Virane Bırakmış. Şimdi Bir Sanal ******, Tam Bir ******. Saçma Sapan Amaçlar Peşinde Koşuyor. Ben Insanları Severim Ama Insanlar Ayağını Yorgana Göre Uzatmalı. Davul Bile Dengi Dengine Çalar. Kim Bilir Kaç Adam Böyle Sudan Sebeplerle Ziyan Oldu."
benden de bukadar
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst