paint ve kara kalem yazı calısmalarım

---> paint ve kara kalem yazı calısmalarım

yürüyen yim de ne yapacam ki bu konuda ne yspacsm hoc bilgim yok

Yetenek varsa gerisi gelir videoları falan izle. Ayakkabıya çok güzel çizimler yapanları biliyorum, yada evinin duvarlarına güzel çizimler. Gerekirse okuluna git bence. Ben yapabileceğine inanıyorum sende istersen çok şeyler başarırsın ki istiyosunda belli zaten :)

Yetenek varsa gerisi gelir videoları falan izle. Ayakkabıya çok güzel çizimler yapanları biliyorum, yada evinin duvarlarına güzel çizimler. Gerekirse okuluna git bence. Ben yapabileceğine inanıyorum sende istersen çok şeyler başarırsın ki istiyosunda belli zaten :)

çözmeyi seviyorum aslında bir bakayım araştıra yim ne yapabilirim :)

gLJknL.jpg

[MENTION=160536]Meftun[/MENTION] buda senin ustad seninki ni de yaptım sonunda :)

süper ya ben de ipek ismi olarak istesem olur mu :$

evet..çoook teşekkür ederm şimdideenn :)

[MENTION=25298]ruya[/MENTION] 91 buyur seninki ni yaptım inş beğenir sin ya

78Gg2r.jpg

pYQzYN.jpg

ovvvvvvvvvvvvvvvvvvv harikasıın sen yaaaaaaaaaa....çok saol beni dikkate alıp yaptgn için..ay çok sevndm yaa:)

bitanesin yaa:) masaüstünde arka plan yaptım çok hoşuma gitti:)

Şöyle bir yorum yapabilirim. Yazı tarzın güzel. Yazı okunmuyor demelerine aldırma çünkü graffiti tarzdaki yazıların amacı orada yazı değil de sanki resim varmış gibi gorunmesi. Paintten yapmışsın. Ben de bir ara yapıyordum. Hatta bir kartpostali çizmiştim paintte. Mouse ile cizmek gerçekten zor. Bir keresinde de 5 farklı çizim yapmıştım paintte ve videoya almıştım her bir saniyesini :) cidden müzikle çok hoş olmuştu. Sözün kisasi sende geliştirilmesi gereken bir ışık var ama çok pratik yapmalısın. Çok taslak yaparsan daha profesyonellestıgini görürsün. Ellerine sağlık . Yola devam :)

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber vozol
Geri