Bedensel özürlü biri ile evlenir misiniz?
mavikalem34 Kayıtlı Üye 31 Tem 2012 #2 ---> Özürlü bir insanla evlenir misiniz? Özürünün ne olduğuna bağlı.Beni cüneyt arkın gibi görüyorsa,sorun olmaz tabii:36:
---> Özürlü bir insanla evlenir misiniz? Özürünün ne olduğuna bağlı.Beni cüneyt arkın gibi görüyorsa,sorun olmaz tabii:36:
E ex75 Kayıtlı Üye 13 Ağu 2012 #4 ---> Özürlü bir insanla evlenir misiniz? bu kışı sensen neden olmasın
Wu-Tang Kayıtlı Üye 14 Ağu 2012 #6 ---> Özürlü bir insanla evlenir misiniz? Evlenmem ; büyük sorumluluk çünkü.
'hayaL Bayan Üye 14 Ağu 2012 #7 ---> Özürlü bir insanla evlenir misiniz? Aşıksam ve o bunu hakediyorsa neden evlenmeyeyim..aynı durumda bende olabilirdim...
---> Özürlü bir insanla evlenir misiniz? Aşıksam ve o bunu hakediyorsa neden evlenmeyeyim..aynı durumda bende olabilirdim...
BitliPire2 Bayan Üye 27 Ağu 2012 #8 ---> Özürlü bir insanla evlenir misiniz? Evlenirim önemli olan beyin beyni sağlam olsun yeterli
Efsane SuskuN Kayıtlı Üye 29 Ağu 2012 #9 ---> Özürlü bir insanla evlenir misiniz? Büyük Sorumluluk Bir yandan kendine bakacan bir yadan eşine Evlenmem
---> Özürlü bir insanla evlenir misiniz? Büyük Sorumluluk Bir yandan kendine bakacan bir yadan eşine Evlenmem