Özür Dilemek İsteyenler ?

h.i.m.e.s.54

Kayıtlı Üye
.

.

.

Yaptığı hatayı fark edip pişman olan ve bizimle paylaşıp özür dilemek isteyen var mı ¿:)

.

.

.

---> Özür Dilemek İsteyenler ?

yaptığı hatanın farkına varıp özür dileyen çok az insan var bu hayatta.daha doğrusu hatasını kabullenen insan çok az.o da onların değeri işte (;

nyse anneme,babama,anneanneme ve büyükbabama yazın sürekli yalan söylediğim için özür dilerim.okuyamıcaklar ama olsun..

Buradan yazan etiketleyen bir sürü insan olmuş zamanında , hiçbirine geri dönüş yapmadığım için özür dilerim. Ama bunun egoyla alakası yoktu , sadece görmemişimdir. Yoksa iki kelime yazmak , teşekkür etmek zoruma gitmez

Okumayacağını bildiğim için yazıyorum

İntikam için o kadar kötü şeyler yapmasaydım keşke sana. Seni soktuğum durumdan dolayı özür dilerim

Bugüne kadar ne kadar zorluklar yaşadıysam ve başıma her ne geldiyse, yine kendi özgür irademle verdiğim kararlar ve yaptığım şeyler yüzünden geldi. Yaşattığım her şey adına özür dilerim. Canım kendim. :3dgxx:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri