Özlüyorum hala seni

melihyilmaz33

Kayıtlı Üye
Ayrılalı tam 3 sene oldu bnden 2 yas büyüktü bana en büyük ihaneti etmişti ayrılırken.Ama bana aşkın,sevginin ne oldugunu o ögretmişti beni ben yapmıstı her gece onu düsünerek uzaklara dalar gözlerim ve engel olamadığım yaslar süzülür gözlerimden ve simdi haber aldm evleniyormus ona son bir kez daha onu sevdigimi söylemek isterdim.Aşk herseyi affedecek kadar büyük bir büyüye sahipmiş.

---> Özlüyorum hala seni

xD

Boşversene ya ne son kez sevdiğini söliceksin

Bi tarafı tavan yapar saçmalama unut gitsin

---> Özlüyorum hala seni

xD
boşver belki de bölesi senin için daha iyi olmuştur.
o seni çoktan unutmuş sen de onu hatırlama.

---> Özlüyorum hala seni

İnanırım.

Keşke onu söyleyebilme fırsatımız değilde yeniden o cesarete sahip olabilsek demi ?

Ne güzel olurdu..

Hep deriz güleriz nasihatlar ederiz ' Zaman herşeye çare ' diye yokkkk arkadaş zaman yalnızca senelerimizi alıyor hiçbişey unutulmuyor be arkadaşım :)

Ama varsa cesaretin aç ara seviyorum de ne değişecek hiçbişey...

Bence hiçç arayıpta ne kendini ümitlendir nede onun huzurunu boz herşeyde bi hayır varmış de ve GEÇ :)

---> Özlüyorum hala seni

o unutmş artık seni kendine yeni ßi hayat kuruo snde onutmayı dene ikinizinde huzuru kaçmasn :)

Takma kardeş

Melihler hep aşk acısı çekmeye mahkumdur :)

Bunda haklısın galiba hiç bir aşktan yüzümüzün akı ile cıkamadık:)

xD

Boşversene ya ne son kez sevdiğini söliceksin

Bi tarafı tavan yapar saçmalama unut gitsin

Tavan yapacağını biliyorum cünkü onu tavan yaptıran ben oldum hep her kavgada alttan aldım pısırık oldum yeter ki o üzülmesin diye ama giderken ben maço erkeklerden hoşlanıyorum baskasından hoşlanıyorum sende cok iyi birisin ama olmuyor demesin mi.
Ama yinede o boynuzlara dahi vazgecemiyorum:)

xD
boşver belki de bölesi senin için daha iyi olmuştur.
o seni çoktan unutmuş sen de onu hatırlama.

Aslında haklısın hatırlamayanı hatırlamak ahmaklık olur diye bir söz vardır.Ama aşk bazen bütün herseyi affedebiliyor.

İnanırım.

Keşke onu söyleyebilme fırsatımız değilde yeniden o cesarete sahip olabilsek demi ?

Ne güzel olurdu..

Hep deriz güleriz nasihatlar ederiz ' Zaman herşeye çare ' diye yokkkk arkadaş zaman yalnızca senelerimizi alıyor hiçbişey unutulmuyor be arkadaşım :)

Ama varsa cesaretin aç ara seviyorum de ne değişecek hiçbişey...

Bence hiçç arayıpta ne kendini ümitlendir nede onun huzurunu boz herşeyde bi hayır varmış de ve GEÇ :)

Biliyorum ama mutsuz olacağını onun mutsuz olmasını istemiyorum dayanamıyorum evlendigi cocuk onunla yurtdısı sevdasına evleniyor ama o bunu anlamayack kadar kör cok anlatmya caliştm ama anlamadı biliyorum ki ayrılacak ve bana gelip sen haklıydın diyecek bunu demesini istemiyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Özlüyorum hala seni

unut gitsin artık..
ne kadar hatırlarsan sana acı vercek.
evlenms iyi dilekler dile olsun bitsin
diyceksin ki kolay mı ?
degL '' acı çeke çeke '' unutcan .

---> Özlüyorum hala seni

Unutmasına unuttum ama içimde hala bir ukde kaldı ona karsı nedir bu bnde bilmiyrm ama beni kendine deli gibi cekiyor hala:)

---> Özlüyorum hala seni

Unutmasına unuttum ama içimde hala bir ukde kaldı ona karsı nedir bu bnde bilmiyrm ama beni kendine deli gibi cekiyor hala:)

yasn kaç biLmiyorum :)
unutmamssn sadece unuttugunu düşünüyorsun.
aşk benide çok yaktı o dedigini 2 yıL çektim.baskasıyla onu görmek seni delitcek
ama olmuyo !
baskasını buL baska çıkıs yoLun yok artık dönemez.

---> Özlüyorum hala seni

Realist Arkadasım
Sunu Söylemeliyim Ki
Sen Sen Ol Kendinden Büyük Karşı Cinslerinle Sevgililik Olayına Girme.
2 Yaş Kısa Gibi Gözükür Ama Zihinsel Açıdan Aranızda Baya Fark Olduğu Kanaatindeyim Tek Sende Değil Herkeste Öyledir
Temeliniz Sağlam Değilmiş Geçmiş Gitmiş Bitmiş Diyip
Geçiştireyim.
Söylenecek Söz Cok Aslında

---> Özlüyorum hala seni

Senin gibilerine anlam veremiyorum
Senin böyle olmanın en büyük sebebi hayalinde sen onu kahraman yapmışsın
Bundan dolayı o kahramandan vazgeçemiyorsun ihanet etsin 100 kere gene vazgeçemezsin
kendinden yaşça büyük kişilerle çıkanlarda kolay kolay vazgeçemezler o kişilerden
Ben bir kız olarak bir kızın kendinden küçük yaşta biriyle çıkıp sevebilecegini kesteremiyorum
Evlenirler inanırım onda cinsellik girer sorun olmaz yaş farkı unutulur
Hayatın daha başındasın hayatının aşkıyla eminim karşılaşacaksındır ;)

---> Özlüyorum hala seni

Senin gibilerine anlam veremiyorum
Senin böyle olmanın en büyük sebebi hayalinde sen onu kahraman yapmışsın
Bundan dolayı o kahramandan vazgeçemiyorsun ihanet etsin 100 kere gene vazgeçemezsin
kendinden yaşça büyük kişilerle çıkanlarda kolay kolay vazgeçemezler o kişilerden
Ben bir kız olarak bir kızın kendinden küçük yaşta biriyle çıkıp sevebilecegini kesteremiyorum
Evlenirler inanırım onda cinsellik girer sorun olmaz yaş farkı unutulur
Hayatın daha başındasın hayatının aşkıyla eminim karşılaşacaksındır ;)

Bizim durum karı-koca ilişkisinden daha da öte bir ilişkiydi ben onu tarif edilemeyeck biçimde severken onunda beni öyle sevdigini sanıp hataya düsmüşüm​

---> Özlüyorum hala seni

Realist Arkadasım
Sunu Söylemeliyim Ki
Sen Sen Ol Kendinden Büyük Karşı Cinslerinle Sevgililik Olayına Girme.
2 Yaş Kısa Gibi Gözükür Ama Zihinsel Açıdan Aranızda Baya Fark Olduğu Kanaatindeyim Tek Sende Değil Herkeste Öyledir
Temeliniz Sağlam Değilmiş Geçmiş Gitmiş Bitmiş Diyip
Geçiştireyim.
Söylenecek Söz Cok Aslında

Dogru söylüyorsun ama aşk laf dinlemiyor.....:)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri