OzKaN ' a Da Sormaq Lazım.. :D
S SeMoLi Guest 14 Tem 2007 #22 üstüne gitmeyin yHa.. bu konu açıLdıktan sonra davranışLarı biLe değişti pff :'(
PrénSéSs Bayan Üye 14 Tem 2007 #23 Ayy kıyAmAmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm : (
Ayy kıyAmAmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm : (
-oZKan- Ceo Admin 14 Tem 2007 #24 hey alllahım ya a alayınızı banLıcam sımdı konumu yokk lem bakın ıısınıze
S SeMoLi Guest 14 Tem 2007 #28 RaiNingBlooD bence mesajını özkan görmeden kaLdır. eski haLine geri dönmesini istemiyorum
PrénSéSs Bayan Üye 14 Tem 2007 #29 dMM Nan: ) ÖzkAn acııDmm SeMoLi Mjx : )))))) Bnde mii iTiiRf ettsemm mii NE
S SeMoLi Guest 14 Tem 2007 #31 gerçekten üzgünüm ama tavırLarı biLe değişti ne diyeceğini biLmiyor. hatta üzerine gitmeye kaLktım benim için hiç iyi şeyLer oLmazmış dedi
gerçekten üzgünüm ama tavırLarı biLe değişti ne diyeceğini biLmiyor. hatta üzerine gitmeye kaLktım benim için hiç iyi şeyLer oLmazmış dedi
PrénSéSs Bayan Üye 14 Tem 2007 #32 SööLe yaFyumm yF : ( FaLLaii bAq qeRCq DiioSnn bakaRs... SıkMa dadLu cAnInI.. Nan SnD SeMoLii Durumu kritikLeŞtrme arada allh allh
SööLe yaFyumm yF : ( FaLLaii bAq qeRCq DiioSnn bakaRs... SıkMa dadLu cAnInI.. Nan SnD SeMoLii Durumu kritikLeŞtrme arada allh allh
S SeMoLi Guest 14 Tem 2007 #33 şimdi derse gidiyorum. geLince bi daha ağzını ararım umarım herkes sonunda mutLu oLur
-oZKan- Ceo Admin 14 Tem 2007 #36 Konu LocKed ! kışiSeL şahsi hakkımda yorum yapmayın !!! KOnu KıLıtLıdır !