hehe güzel olmuş :D
P€SSIMIST Kayıtlı Üye 30 Ocak 2008 #26 dieséL' Alıntı: nie cruel deilde ben karizmayim cünki kahretsin Genişletmek için tıkla ... daha geçen seni gamze özçelikle yakaladım ne yapıyodunuz bakim lokantada
dieséL' Alıntı: nie cruel deilde ben karizmayim cünki kahretsin Genişletmek için tıkla ... daha geçen seni gamze özçelikle yakaladım ne yapıyodunuz bakim lokantada
P€SSIMIST Kayıtlı Üye 30 Ocak 2008 #28 simitmi xD cimrimisin allah seni ne ypmasın yaws hesabıda o ödemiştir şimdi
crazy_eda Bayan Üye 30 Ocak 2008 #31 dieséL' Alıntı: Kızmı benmi ? Genişletmek için tıkla ... kız hahhah Moderatör tarafında düzenlendi: 22 Eyl 2008
crazy_eda Bayan Üye 30 Ocak 2008 #37 HaKaN' Alıntı: hahaha Genişletmek için tıkla ... iide ben nededim de yakışdıramadın anlam weremedim:S:S Moderatör tarafında düzenlendi: 22 Eyl 2008
HaKaN' Alıntı: hahaha Genişletmek için tıkla ... iide ben nededim de yakışdıramadın anlam weremedim:S:S
crazy_eda Bayan Üye 30 Ocak 2008 #39 bende güzeldir dedim ama sen yakışdıramadım sana dedin onun için sordum nese uzatmaya gerek yoq