Özkana İtİraf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yau arkadaşlar ok saçmalmayın kimse kim ortaya çıkar sonuçta ...
bize beklemek :D
ve
merak etmek düşer ;)
yau abery banalndın banlanmış kalsan haha :D
Kötüyüm bn kötüyüm kötüyüm kötüyüm
herkezi hasta ederim edeirm BENN :D

rockçı birisimisin özkanın itirafçısı de bakim bana :D ya ben birinden şüpheleniyorum

kendi 17 18 yaşında ama ...
neyse :D:D

yaa kırletmeyın konumu yaaaa

sızı ılgılendırmez ben ozkandan cvp beklıyorum ıstemezse asla bılmıceksınız kım oldugmu ve gırmırmıcem yazmıcam sımdı susuyorum ve bırdaha yazmıyorum ama yasmın ve abery konumu kırletmeyın sen banlanmadınmı nedne hala yazıyorsun gıtsene yaa kırletmeyın konumu yazmayın sagdece yorum yazıcaklar yazsın

kotu yorum yazıcaklar sohbet edıcekler yazmasın

admınlerden rıcam sacma yazıları sılın yada banlayın sunları

ya bence de abery gidince birden çoğaldı bu itiraflar yaa noluo anlamadım ki aberyy seni bayağı bi güçlü görüolarmış da söleyemiolarmış:p

yaa kırletmeyın konumu yaaaa

sızı ılgılendırmez ben ozkandan cvp beklıyorum ıstemezse asla bılmıceksınız kım oldugmu ve gırmırmıcem yazmıcam sımdı susuyorum ve bırdaha yazmıyorum ama yasmın ve abery konumu kırletmeyın sen banlanmadınmı nedne hala yazıyorsun gıtsene yaa kırletmeyın konumu yazmayın sagdece yorum yazıcaklar yazsın

kotu yorum yazıcaklar sohbet edıcekler yazmasın

admınlerden rıcam sacma yazıları sılın yada banlayın sunları

hahaha süper yau abery banlı kaslana hahaha :D:D:D:D
bide ewet kzıın konussunu kirletmeyin yazık... :D
herkez konuyla alakalı adam gibi yorum yapsın...

kız almış başka bi nick böle atıp tutuo normalde kim bilir nasıl hehe çok komiksin sen yha neyse özkan yok şu anda forumda beklicen

yok yau geceperisi diildir :S
onun bi sevdii var
yau xxx bn sneinle hangi oyunda konusdum :D
hafızam az kötütüdr de :D

+ jasmin o kız banlannmış ve kesinlikle mantıklı nednlerden banlanmıştır onun gelip buraya bşi ler demeye hiç bi türlü hakkı yoktur ok ;)
öle her banlanan gelipo farklı bi nick alıp ya da farklı bi pc den üye olursa bu forumun cıvkı çıkar ;)9

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri