---> OzKaN Resimlerim - yeNi - ALLAH sahibine baqıslasın :)
N ` nazLı .. Bayan Üye 1 Şub 2009 #82 ---> OzKaN Resimlerim - yeNi - heR zamaNki qiBi süpeRsin özKan aBi ALLAH sewDikLerine baqıŞLasın
M maresra Bayan Üye 2 Şub 2009 #83 ---> OzKaN Resimlerim - yeNi - allah sahibine bağışlasın hakkten hoş çocukmuşsun be :2:
PReѧ Kayıtlı Üye 5 Şub 2009 #84 ---> OzKaN Resimlerim - yeNi - allah sahibine bağışlasın valla ne diyim yanlışlıkla girdim yorum yapmadan çıkmıyım dedim
---> OzKaN Resimlerim - yeNi - allah sahibine bağışlasın valla ne diyim yanlışlıkla girdim yorum yapmadan çıkmıyım dedim
sweet_wich Bayan Üye 6 Şub 2009 #85 ---> OzKaN Resimlerim - yeNi - yakışıklısınn allah sewdiklerine baqışlasın janımx)
A$Koliq ^^ Bayan Üye 28 Mar 2009 #86 ---> OzKaN Resimlerim - yeNi - çok yakışıklısın alllah kız arkine bağışlasın
damir Banned 30 Mar 2009 #87 ---> OzKaN Resimlerim - yeNi - 3. resim çok güzel evet arkadaki kızda çok hoş
Aheste Kayıtlı Üye 31 Mar 2009 #88 ---> OzKaN Resimlerim - yeNi - Özkan Arkandaki Kız Seni Kesiyo Caktırmadan
GamzeLiim Bayan Üye 13 Nis 2009 #90 ---> OzKaN Resimlerim - yeNi - yakisikLisin allah Sevdigine bagislasin seni