oOOooO aBi YaKısıR SaNa Yha ..
sEmih Kayıtlı Üye 30 Kas 2008 #23 hahaha bu kadarda oLmaz ya. 1 kere yendin 2 ye yarida ciktin bunu niye yazmadın ? -1 di oyun ciktiginda niye bunLarı yazmiyorsun. aLisverise cikacakmis bahaneside hazır. kabuL etmiorum bu sonucu. Mac böyle bitmezdi cikmasaydin. Son düzenleme: 30 Kas 2008
hahaha bu kadarda oLmaz ya. 1 kere yendin 2 ye yarida ciktin bunu niye yazmadın ? -1 di oyun ciktiginda niye bunLarı yazmiyorsun. aLisverise cikacakmis bahaneside hazır. kabuL etmiorum bu sonucu. Mac böyle bitmezdi cikmasaydin.
nones Bayan Üye 30 Kas 2008 #24 hahaha nasıl böyle sonuç oldu aşkım beni yenersen hep böyle olur hıhh2
sEmih Kayıtlı Üye 30 Kas 2008 #25 baLık ya ortaya bi salladı 3 top birden girdi bu kadar baLıklık oLmazki sonra -1 oLdu alisverise gidecem diye cikti gitti. sonrada geldimki foruma iLk sonucu koymus. birdaha oynayalim bida yen 2 kere üst üste delikanLı gibi tebrigimizi edelim. ama bu skora tebrik etmem kusura bakma. haksızLık var
baLık ya ortaya bi salladı 3 top birden girdi bu kadar baLıklık oLmazki sonra -1 oLdu alisverise gidecem diye cikti gitti. sonrada geldimki foruma iLk sonucu koymus. birdaha oynayalim bida yen 2 kere üst üste delikanLı gibi tebrigimizi edelim. ama bu skora tebrik etmem kusura bakma. haksızLık var
ayda'N Bayan Üye 1 Ara 2008 #28 ooo özkan abicim tebrikLerrr dieséL e de qeçmiş ola belki bidaahakine
M meto22 Kayıtlı Üye 24 Ara 2008 #35 aLKoLiK DüŞLeR' Alıntı: geçmiş olsun diesel tebrikler Ozkan abi Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun
aLKoLiK DüŞLeR' Alıntı: geçmiş olsun diesel tebrikler Ozkan abi Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun
TaTii_CaDii Bayan Üye 26 Ara 2008 #37 ben daha yeni okuyorum oooooooooooo tebrikler ozkan aferin sana