öZkan Asker resimLeri günceLLendi ++ yeni resimLer
Salvo Kayıtlı Üye 12 Kas 2009 #2 ---> oZkan Asker resimLeri Bende Çekdim 1 tane .. Msn açtıgında Şaşırdım Kim bu dedim . Çok Yakışmış Askerlik. Umarım Sağ Salim askerliğini Yapıp Aramıza Katılır
---> oZkan Asker resimLeri Bende Çekdim 1 tane .. Msn açtıgında Şaşırdım Kim bu dedim . Çok Yakışmış Askerlik. Umarım Sağ Salim askerliğini Yapıp Aramıza Katılır
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 12 Kas 2009 #7 ---> oZkan Asker resimLeri AskerLiğe biLe Meydan okuyor adam.. En yakın zamanda Dönmen diLeğiyLe..
Έ έғګąʼnέ Banned 12 Kas 2009 #8 ---> oZkan Asker resimLeri tanımıyorum ama bence de yakısmıs askerlik hayırlı teskereler simdiden
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 12 Kas 2009 #10 ---> oZkan Asker resimLeri Şafak 373 Sanırım Saçlar Kıyak Olmuş Hadi Hayırlısı Abicim
SeN_UmUtSuN Bayan Üye 12 Kas 2009 #12 ---> oZkan Asker resimLeri oowww o kim öle .. En BüyüK Asker Bizim Askerr !!!
R RaPizM^^ Bayan Üye 13 Kas 2009 #13 ---> oZkan Asker resimLeri yakısmıs askerlik.. hayırlı teskereler..
N ` nazLı .. Bayan Üye 13 Kas 2009 #15 ---> oZkan Asker resimLeri askerlik kime yakışmaz ya hayırlısıyla sağ salim aramıza dönersin İNŞALLAH
---> oZkan Asker resimLeri askerlik kime yakışmaz ya hayırlısıyla sağ salim aramıza dönersin İNŞALLAH
Déath.And.Curse Bayan Üye 13 Kas 2009 #18 ---> oZkan Asker resimLeri Yakısmıs. İnsallah hayırlısyla yapar askerLiğini..