XPeke
Kayıtlı Üye
---> Özel Mesaj (PM) Sistemi Açılmıştır !
sormaa cok
Çok mu sevindin xD
sormaa cok
Çok mu sevindin xD
Öncelikle hayırlı olsun. Mesajları adminler görüyor mu? Eğer görüyorsa hiçbir anlamı olmaz.
Öncelikle hayırlı olsun. Mesajları adminler görüyor mu? Eğer görüyorsa hiçbir anlamı olmaz.
@-oZKan- 250 sınırı ne anlıyamadım bari 50 yapın sınırı.
çok değil arkadaşım.. guzel seyler emek ıster. aktıf ol bıraz bı bakmıssın 250 olmussun
[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] 250 sınırı ne anlıyamadım bari 50 yapın sınırı.
Merhaba, gerekli açıklama yapılmış lakin bu sınırın 250 olmasının nedenini açıklayayım, hak verirsiniz mutlaka. :R
Üye resimleri bölümünde de böyle bir sınırlandırma var, orada 50 mesaj sanırım. Özel mesaj sisteminde de biraz daha fazla. Bunun nedeni ;
Foruma art niyetle kayıt olup özel mesaj yoluyla reklamlar yapmak, başka foruma üye çekmek isteyen insanlar oluyor zaman zaman. Bunu başaranlar da olmuştu hatta. Üyelerimiz de, yönetim de forumda aktif olan arkadaşlarımızın sayısının azalmasını istemez öyle değil mi? :R
Umarım bize hak verirsin dostum. İyi günler. :R
hayırdır, mülteci kaçakçılığı falan mı yapıcaksın. admin göremiyorda görse ne olur . çok ozelın varsa ozelde halledersın zaten.:3dh2b:
duygulandım xD
Karşilikli iletişim bilgileri serbest yaziyor.
Bir sonraki maddede iletisim yasa diyor :139:
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.