ozaman bunuda tartışmak gerek...

ViperMoon

Bayan Üye

tabikide zevkler ve renkler tartışılmaz herkez istedigi gibi yemek yer ama genç reis öle bi konu açınca bende böle bi konu açmak istedim ortak olmak için...

---> ozaman bunuda tartışmak gerek...

Bence Burda Sadece Başbakan'a Yönelik Bişey Yok.

Ben Gibi Belkide Coğu Kişi Böyle Yiyor

ne Varki bunda ?

Bizim Köylü Vatandaşımızda Böyle Yiyor

Ee ne var bunda ?

Tamam başbakanı bende sevmiyorum. Atatürk'e de sonsuz sevgi ve saygı beslemekteyim ama bu kadarda büyütmeye gerek yok bazı şeyleri. Yeri geldiğinde bende yiyorum öyle. Yemekten zevk almadır o. Adam gayette zevk alıyor yemeği yerken.

O vatandaşla konuşma adabında gosterdiğim tepkiyi burda gösteremiyeceğim. Çoğu insan yemeği bu şekilde yiyor zaten.

birincisi ..alper abimin açtıgı konuyla bu konunun bakış açısı bırbırınden cok farklı bence oncelıkle bunu bir ayırt edelım...

ikincisi de ..allah aşkına hiç elle yemedik mi ? özellikle et tavuk tarzı şeyleri elimizle yediğimiz olmuyor mu ?

kesinlikle anlamsız bir yaklaşım olmuş bence...

Ardaki Fark Nedir?

Atatürk Orda Tavuk Butumu Kesiyor?

Bence Kemiksiz Bir et değilmi arkadaşım :)

Başbakan Kemiksiz ete eli ile müdahale yaparmı sen cevap ver ?

Herşeyin usulü adabı vardır

:) ya hayır tabikide bende bişe demiorum but zaten elle yenilen bişi ama ben netten buldum bu resmi o öle bi konu bnde böle bi resim koymak istedim.. bişey dedigim yok ki...

Atatürk ile kimse kıyaslanamaz. Benim açtığım konu da kıyaslama değildi zaten defalarca belirttim. Resimde büyütülecek bişey yok ama , şu tayyipi niyeyse gördüğüm zaman bişeyler oluyo bana...

Aynen reıs tuylerım dıken dıken oluyor qordukce

kıyaslamıorum zaten ya mrk edme sen reis :) aa nette buldum eklemek isdedim...

Benim Basbakanı Sevmediğimi Forumun Alayı Bilir xD

Ama Olaya Objektif Olarak Bakarsak

Ben Bu Resime İki Pencerede Bakarım.

1-) Vay Be Adama Bak.. Adam Halktan Biri Gibi Davranıyor Serbestçe Helal Olsun.Benim Gibi Onun Gibi Şunun Gibi Yiyiyor.

2-) Görgüsüz Herif Çatal Kaşık Bıcak Denen Birşey Var Kameraların Karsısındasın Öylemi Yenir. :)

Baktığınız Pencere Sizin. Nasil Bakmak İsterseniz Öyle Görürsünüz.

Çok Ciddi Konustum Ortamı Yumusatayım Adamın Tuvaletine Bile Karısacaksınız Yakında hahaha

Bırakın İstediği Gibi Yesin. xD

temayı anlayamadım xD

bnce bu konuyu acan arkadaşım neden bu resmi koyduğunuda acıklarsa daha bi anlıcaz olayı bunun şimdi herkezce sert karşılanması normal

teşekkurler yinede

Bence Burda Sadece Başbakan'a Yönelik Bişey Yok.

Ben Gibi Belkide Coğu Kişi Böyle Yiyor

ne Varki bunda ?

Bizim Köylü Vatandaşımızda Böyle Yiyor

isan içinde daha adaplı yiyebilir.

bende böyle yiyiroum tabi :eek:

ama insan içinde bi ortamda dışarıda da böyle yenmez yani

Yer yahu ne var bunda..

Bunu tartışmak saçma...

Ülke için,millet için yapabildikleri ve yapamadıkları kibarlıkları konuşalım.... Şahsi kibarlıklarını değil..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri