Öyle şarhoş olsam ki dediğiniz anlar oldu mu ?
' SeRcaN Kayıtlı Üye 23 Eyl 2011 #2 ---> Öyle şarhoş olsam ki dediğiniz anlar oldu mu ? Alkol Kullanmıyorum.
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 23 Eyl 2011 #3 ---> Öyle şarhoş olsam ki dediğiniz anlar oldu mu ? Şu an
yesil83 Bayan Üye 23 Eyl 2011 #5 ---> Öyle şarhoş olsam ki dediğiniz anlar oldu mu ? hic kullanmadim tadi nasildir bilmem ama dedigim oldu. ALLAH affetsin.
---> Öyle şarhoş olsam ki dediğiniz anlar oldu mu ? hic kullanmadim tadi nasildir bilmem ama dedigim oldu. ALLAH affetsin.
ashli Bayan Üye 23 Eyl 2011 #6 ---> Öyle şarhoş olsam ki dediğiniz anlar oldu mu ? Hep yere sağlam basmak istemişimdir demedim xD
bluee Kayıtlı Üye 23 Eyl 2011 #7 ---> Öyle şarhoş olsam ki dediğiniz anlar oldu mu ? alkol kullanmıyorum demedimdec
LazTurk53 Kayıtlı Üye 23 Eyl 2011 #9 ---> Öyle şarhoş olsam ki dediğiniz anlar oldu mu ? nayır kullanmam
[T.T]coAst Kayıtlı Üye 23 Eyl 2011 #10 ---> Öyle şarhoş olsam ki dediğiniz anlar oldu mu ? Alkola Tobe Ettim;
Yitirilen Banned 24 Eyl 2011 #11 ---> Öyle şarhoş olsam ki dediğiniz anlar oldu mu ? oldu anasini satim ama icki kullanmam :M
Sibel1 Bayan Üye 24 Eyl 2011 #12 ---> Öyle şarhoş olsam ki dediğiniz anlar oldu mu ? alkol kullanmıyorum
M Mastor Kayıtlı Üye 24 Eyl 2011 #13 ---> Öyle şarhoş olsam ki dediğiniz anlar oldu mu ? [COLOR="[COLOR="DarkRed"]Red[/COLOR]"]Benim ayık olma isteğim yok ki, sarhoş olmayı isteyim :I[/COLOR]
---> Öyle şarhoş olsam ki dediğiniz anlar oldu mu ? [COLOR="[COLOR="DarkRed"]Red[/COLOR]"]Benim ayık olma isteğim yok ki, sarhoş olmayı isteyim :I[/COLOR]
D Düş'eş Bayan Üye 24 Eyl 2011 #14 ---> Öyle şarhoş olsam ki dediğiniz anlar oldu mu ? Alkol kullanmadan sarhoş olanlardanım sanırım ben .s
---> Öyle şarhoş olsam ki dediğiniz anlar oldu mu ? Alkol kullanmadan sarhoş olanlardanım sanırım ben .s
filterfunk Bayan Üye 24 Eyl 2011 #15 ---> Öyle şarhoş olsam ki dediğiniz anlar oldu mu ? alkol kullanmıyorum
N nedenbendede Kayıtlı Üye 13 Şub 2012 #16 ---> Öyle şarhoş olsam ki dediğiniz anlar oldu mu ? Alkol kullanmıyorum ama bu cümleyi kurdum. (;
parasite Kayıtlı Üye 13 Şub 2012 #17 ---> Öyle şarhoş olsam ki dediğiniz anlar oldu mu ? çok oldu bi kısmında oldum da ... xD
*Lykia Bayan Üye 26 Ağu 2016 #19 ---> Öyle şarhoş olsam ki dediğiniz anlar oldu mu ? Evet içip sızmak istedim.