Otobüsteki teyzeye ayar

---> Otobüsteki teyzeye ayar

aynen ama hemen ters yerlere çekiyorlar okudukları bölümün adını okumadan ters ters yorum atıyorlar :(

Tepkiler size değil başka birisineydi...ve herkes yazmış eger gercekse ayıp diye...altına alıntı diye yazmadıgınız için sizin yaşadıgınız bir olayı komik olarak degerlendirip buraya yazdıgınız zannedilmiş

Admin bey her hayatımızda kötü anılan birşeyler bazende güldürüyor.Bunun gerçek olma olasılığı %0 dır. Kim otobüsde yaşlı bir teyzeyi döverek topluca dışarı atabilir ki. Hep kötü tarafınızdan bakıyorsunuz.Bence bakış açınızı biraz daha genişletmelisiniz.

Admin bey her hayatımızda kötü anılan birşeyler bazende güldürüyor.Bunun gerçek olma olasılığı %0 dır. Kim otobüsde yaşlı bir teyzeyi döverek topluca dışarı atabilir ki. Hep kötü tarafınızdan bakıyorsunuz.Bence bakış açınızı biraz daha genişletmelisiniz.

Gerçeklik payından bahsetmiyorum. Yaşlı bir kadının düşmesi seni güldürebilir ama bu başka bir şey. Ortada komikliğe dair bir şey göremedim.
Neyse konuyu uzatmanında anlamı yok :)

konu komik yazılarda zaten , bu kadar abartılmamalı.
Birsürü küfürlü yada terbiyesizce komik yazı olunca hepiniz gülüyorsunuz ama onlar çok mu komik ?
Tamam davranış hoş değil ama hepinizin de dediği gibi böyle bişey imkansız.

Ayrıca şu konuya değinmek istiyorum kimsenin oturan birine utanmıyor musun demeye hakkı yoktur . Kişinin kendi kararı kendi ayıbıdır yer verip vermemek.

konu komik yazılarda zaten , bu kadar abartılmamalı.
Birsürü küfürlü yada terbiyesizce komik yazı olunca hepiniz gülüyorsunuz ama onlar çok mu komik ?
Tamam davranış hoş değil ama hepinizin de dediği gibi böyle bişey imkansız.

Ayrıca şu konuya değinmek istiyorum kimsenin oturan birine utanmıyor musun demeye hakkı yoktur . Kişinin kendi kararı kendi ayıbıdır yer verip vermemek.

Helal bee konuş kim tutar seni :)

Hala olumlu yorumlar yapıyorsunuz ya helal olsun slze adam üfürüyor resmen

Yukarı da millete "sazan" yakıştırması yapıp , cümlenin sonuna da "saygılar" kelimesini ekleyen arkadaş da kinaye yaptı sanırım :)

Merhaba. Sazan kötü bir şey mi? arkadaşlar. o da allah'ın yarattığı bir can. biz bütün yaradılanları severiz. Asla kötü görmeyiz, düşünmeyiz. Sazan gibi oltaya gelmek sözü bizim değildir. milletimizin, bir kıymetli atasözüdür. Ve bazı tatlı fikirli arkadaşlarımızın anladıkları gibi hakaret ve küçültme anlamı taşımaz.
Son olarak söz verdiğimiz gibi bu güzel forum da iki kişiye biz asla cevap vermeyeceğiz. Bu muhterem arkadaşlar kendilerini bilir. Bizim bu tür basit işlerle uğraşacak kadar zamanımız yok. Ne denirse, ne söylenirse bu değişmez. Biz aydınlığı da, ışığı da, nuru da, gücü de yaradan'dan isteriz. Sadece yaradan'a kulluk ederiz. Gönlü güzel, dürüst arkadaşlarıma saygılar. Her şey gönlünüzce olsun.

Tutarsız yorumlarınız devam ediyor anlaşılan.. Bir gün umarım yaslandiginizda aynı olay başınıza gelirde siz daha kibar olursunuz.. Utanmasaniz çocuğu alkslayacaksiniz... Gerçi hakaret eden birinde utanma olmaz sizin gibi...
(Saygı falan yok)...

Biz sizin yazılarınıza baktığımızda; zarif, güzel , kibar, ve akıllı bir İstanbul hanımefendisi görüyoruz. Aynada sizin ne gördüğünüzü elbette bizler bilemeyiz. Her hanımefendi bizim için saygı gösterilmeye değerdir. Evet güzel bir hanımefendiye saygılar sunalım ve Allah gönlünüze göre versin diye bitirelim.

Biz sizin yazılarınıza baktığımızda; zarif, güzel , kibar, ve akıllı bir İstanbul hanımefendisi görüyoruz. Aynada sizin ne gördüğünüzü elbette bizler bilemeyiz. Her hanımefendi bizim için saygı gösterilmeye değerdir. Evet güzel bir hanımefendiye saygılar sunalım ve Allah gönlünüze göre versin diye bitirelim.

Tartismak bile istemiyorum. Beni nasil gordugunuz beni, benim kendimi nasıl gördüğüm sizi ilgilendirmez :) Burda çok saçma ve acımasızca üstelik kendini müdafaa edemeyecek birine yapılmış bir saygisizlik var hatta adı vahşet ve ben bunu onaylamadığım için sazan oluyorum sizin tabirinizle. Bana sazan diyen birine saygı falan yok.
Cevap verseniz bile uzgunum cevap alamayacaksiniz :)
Hayatınızda vicdanınız kadar mutluluklar...

Arkadaşlar boşuna birbirimizi kırmayalım ve kırmayın sadece hayali bir mizahtı gerçekte olsa bile dövüp atabilirlermi laf edebilirlermi tartışmaya gerek yok diyorum ben.

Arkadaşlar boşuna birbirimizi kırmayalım ve kırmayın sadece hayali bir mizahtı gerçekte olsa bile dövüp atabilirlermi laf edebilirlermi tartışmaya gerek yok diyorum ben.

Merhaba. Üzülme kardeşim. Espiriyi anlayan anladı zaten. Anlamayanlara da Allah yardım etsin. İyi niyetiniz baştan belli idi. Önemli olan bizim için budur. İşinize aynen devam diyorum. Rahatsız olmayın. Saygılar.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri