Otobüsteki kısa süreli aşk anım.

Paranoya

Kayıtlı Üye
Geçen otobüse bindim arkalara doğru ilerliyorum. Gittim oturdum, karşımda bir kız. ''Naber ya?'' dedi. Şaşırdım tanımıyorum etmiyorum. ''İyiyim senden?'' dedim. Nereye gidiyosun falan filan konuşurken bi baktım kız kulaklık takmış öyle telefonda konuşuyor. Çevirdim kafamı cama, kendime küfrettim.

---> Otobüsteki kısa süreli aşk anım.

Sende eline telefonu alıp çaktırmasaydın :Ç

Sende eline telefonu alıp çaktırmasaydın :Ç

telefon diyince aklıma geldi içimde kalmasın ben de bazen yolu şaşırdığımda bunu çok güzel bi araç olarak görüyorum telefona bakıyorum alnımı kaşıyorum bir off çekiş ve geri dönüyorum :D

telefon diyince aklıma geldi içimde kalmasın ben de bazen yolu şaşırdığımda bunu çok güzel bi araç olarak görüyorum telefona bakıyorum alnımı kaşıyorum bir off çekiş ve geri dönüyorum :D

senin yöntem de güzelmiş ben hata yapmadım GPS beni yanılttı misali ... xD

:D yok öyle değil, hani biri mesaj atmış başka yere gel demiş ben de yolu değiştirip oraya gidiyorum misali :D

o da iyiymiş ben genelde GPS beni başka yola yönlerdirmiş gibi yapıyorum kendi kendime konuştuğumu görenler deli sanmasın beni diye ... xD

o da iyiymiş ben genelde GPS beni başka yola yönlerdirmiş gibi yapıyorum kendi kendime konuştuğumu görenler deli sanmasın beni diye ... xD

O da iyiymiş :D

Eğer oralarda yaşıtlarımda insanlar varsa falan daha inandırıcı olsun diye durup telefonla konuşuyo gibi yapıp sonra kapattığımda 'off anne' vesaire sözler söyleyip yolumu değiştirdiğim bile oluyo :D

O da iyiymiş :D

Eğer oralarda yaşıtlarımda insanlar varsa falan daha inandırıcı olsun diye durup telefonla konuşuyo gibi yapıp sonra kapattığımda 'off anne' vesaire sözler söyleyip yolumu değiştirdiğim bile oluyo :D

en garantili yöntem ... xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri