degerli düşlerforum üyeleri: Otobüs veya minübüs vs...yer verirmisiniz...????
İnciBaran Bayan Üye 17 Eyl 2011 #1 degerli düşlerforum üyeleri: Otobüs veya minübüs vs...yer verirmisiniz...????
Lahuti Bayan Üye 17 Eyl 2011 #2 ---> otobüs veya minübüsde yer verirmisiniz???? Oturmaya gerçekten ihtiyacı olana, evet veririm .
M Mastor Kayıtlı Üye 17 Eyl 2011 #3 ---> otobüs veya minübüsde yer verirmisiniz???? Ayakta durmaya müsait değilse yer veriyorum. Kim olursa olsun.
---> otobüs veya minübüsde yer verirmisiniz???? Ayakta durmaya müsait değilse yer veriyorum. Kim olursa olsun.
H HaDeS Kayıtlı Üye 17 Eyl 2011 #4 ---> otobüs veya minübüsde yer verirmisiniz???? yasli ve kadinlara veririm.
violet Bayan Üye 17 Eyl 2011 #5 ---> otobüs veya minübüsde yer verirmisiniz???? oturmaya ihtiyacı olana evet
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 17 Eyl 2011 #6 ---> otobüs veya minübüsde yer verirmisiniz???? Evett.
R0hAt Kayıtlı Üye 17 Eyl 2011 #7 ---> otobüs veya minübüsde yer verirmisiniz???? 35 yaş üstü bayanlara ve 40-45 yaş üstü erkeklere yer veriyorum
---> otobüs veya minübüsde yer verirmisiniz???? 35 yaş üstü bayanlara ve 40-45 yaş üstü erkeklere yer veriyorum
StereoLowe Bayan Üye 17 Eyl 2011 #8 ---> otobüs veya minübüsde yer verirmisiniz???? Lahuti' Alıntı: Oturmaya gerçekten ihtiyacı olana, evet veririm . Genişletmek için tıkla ... +
---> otobüs veya minübüsde yer verirmisiniz???? Lahuti' Alıntı: Oturmaya gerçekten ihtiyacı olana, evet veririm . Genişletmek için tıkla ... +
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 17 Eyl 2011 #9 ---> otobüs veya minübüsde yer verirmisiniz???? Yorgunsam hayır
Sibel1 Bayan Üye 17 Eyl 2011 #11 ---> otobüs veya minübüsde yer verirmisiniz???? oturmaya ihtiyacı olana veririm
yesil83 Bayan Üye 17 Eyl 2011 #12 ---> otobüs veya minübüsde yer verirmisiniz???? elbette oturmaya ihtiyaci olana (yaslilara,hastalara,ozurlulere,hamilelere) veririm. ben oturmussam benim yastilarimsa yada kucukse neden vereyim ki?
---> otobüs veya minübüsde yer verirmisiniz???? elbette oturmaya ihtiyaci olana (yaslilara,hastalara,ozurlulere,hamilelere) veririm. ben oturmussam benim yastilarimsa yada kucukse neden vereyim ki?
güneşinoglu Kayıtlı Üye 18 Eyl 2011 #13 ---> otobüs veya minübüsde yer verirmisiniz???? Hastalara,hamile bayanlara ve yaşlı teyze ve amcalara yer veririm.
---> otobüs veya minübüsde yer verirmisiniz???? Hastalara,hamile bayanlara ve yaşlı teyze ve amcalara yer veririm.
İnciBaran Bayan Üye 18 Eyl 2011 #15 ---> otobüs veya minübüsde yer verirmisiniz???? Oturma ihtiyacı olana yer veririm..
Skyscraper Bayan Üye 18 Eyl 2011 #16 ---> otobüs veya minübüsde yer verirmisiniz???? oturmaya ihtiyacı olana veririm..
S Stinko Kayıtlı Üye 19 Eyl 2011 #17 ---> otobüs veya minübüsde yer verirmisiniz???? oturmaya ıhtıyacı olanlara ...
Aslii Bayan Üye 20 Eyl 2011 #18 ---> otobüs veya minübüsde yer verirmisiniz???? oturmaya ihtiyacı olana veririm.
filterfunk Bayan Üye 20 Eyl 2011 #19 ---> otobüs veya minübüsde yer verirmisiniz???? mutlaka oturması gerekenler dışındakilere hayatta yer vermem
---> otobüs veya minübüsde yer verirmisiniz???? mutlaka oturması gerekenler dışındakilere hayatta yer vermem
thewalkingdead Kayıtlı Üye 26 Eyl 2011 #20 ---> otobüs veya minübüsde yer verirmisiniz???? oturmaya ihtiyacı olana veririm.. Örneğin: Yaşlılara,Hamilelere vs
---> otobüs veya minübüsde yer verirmisiniz???? oturmaya ihtiyacı olana veririm.. Örneğin: Yaşlılara,Hamilelere vs