her öğrencinin korkulu rüyası öss dir. kaç mağdur var :91:
B bbusra Kayıtlı Üye 4 Haz 2009 #2 ---> ÖSS mağduru kaç kişiyiz? ben 1 mağdurum ve çok yakın tanıdığım 1 mağdur daha var . benden 2 kişi bide sen 3 . yok mu başka . aa şaşırdım, kimi görsem mağdur oysaki.. ?
---> ÖSS mağduru kaç kişiyiz? ben 1 mağdurum ve çok yakın tanıdığım 1 mağdur daha var . benden 2 kişi bide sen 3 . yok mu başka . aa şaşırdım, kimi görsem mağdur oysaki.. ?
Buğra1 Kayıtlı Üye 4 Haz 2009 #5 ---> ÖSS mağduru kaç kişiyiz? 2 senedir Öqrenci Sömürme Sınawı maqduruyum Bu sene oLcak inş
sleepless Bayan Üye 4 Haz 2009 #7 ---> ÖSS mağduru kaç kişiyiz? seneye olcaz kısmetse ygs lys 'sınavları' maduru :/
Talha Bulut Kayıtlı Üye 4 Haz 2009 #8 ---> ÖSS mağduru kaç kişiyiz? birazdan artar milyonlarca genç var yaaa
Atlantis Banned 4 Haz 2009 #10 ---> ÖSS mağduru kaç kişiyiz? bunu soylemekten nefret edıyorum ama calısmalısınız beaa ha sen calıstınmı cık benımkı karambole geldı herkeste sans olmaz benımkısı gıbı
---> ÖSS mağduru kaç kişiyiz? bunu soylemekten nefret edıyorum ama calısmalısınız beaa ha sen calıstınmı cık benımkı karambole geldı herkeste sans olmaz benımkısı gıbı
R RaPizM^^ Bayan Üye 11 Tem 2009 #12 ---> ÖSS mağduru kaç kişiyiz? bnde :'( önümüzdeki maçlara bakıcas artık hahaha
*eGe İnCiSi* Bayan Üye 11 Tem 2009 #14 ---> ÖSS mağduru kaç kişiyiz? bende 1 mağdurum yarın ne olacak bakalımmmmmm