Néppox
Kayıtlı Üye
---> Orjinaldir bana aittir
ee dost acı söyler :R
:M hemende gör zaten kırıklarımı
ee dost acı söyler :R
:M hemende gör zaten kırıklarımı
Benim de saçlarım bu kadar uzun ama benimkiler katlı. Ben katlı saçı daha çok seviyorum ya sen de kestirme ama kat attır bence
Maşallah benim de bir ara o boydaydı sonra biraz kısalttım daha rahat oldu
Beğendim güzel
Ben zamanında bu forumda saçı beline inmeyen kız kalmayacak demiştim beni dinlemişler hahahamaşallah herkesinde uzunmuş saçları forumdaki p yorum yapan kızların hepsi benimkide bu kadardı diyor ya aslım :vala_02: teşekkür ediyorum :cy(19):
Ben zamanında bu forumda saçı beline inmeyen kız kalmayacak demiştim beni dinlemişler hahaha
Rica cnm :Ü
mahşallah şaçlarınız çok güzel birde güzünüzü çevirseydiniz dahada güzel olurdu.....
önemli değil kadınlar herzaman güzeldir çirkin kadın yoktur dünyada...:653d18c0a2b184a9dc2
çirkin olduğumu nerden anladınız
saçların yan profilden duruşunuda göreydik iyiydi p sonra ön profil felan saç yakışıyormu hesabı p senıde görürdük:vala_02:
haha çakal p
belki uzun saç gitmiyor sana o açıdan dediydim p
tmm :865323:bakarız bi ara p
Harika
2 ay önce bob tarzı saç kesimi yaptırdım ensemi sıfırlamıştım ) Pişman olduğum tek hadise
Sinameki ile yıkadım bir süre şimdi omuzlarımdan aşağıda... Daha da uzatmak istiyorum : ) Bakalım : )))
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.