Hal hatır sorarım
Tianhe Kayıtlı Üye 23 Kas 2016 #84 Oraya gelirsem yanımda getirdiğim kemalpaşaları ağzuna üçer beşer dıkıştırırım.
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 23 Kas 2016 #85 Onları yersem şeker komasına girerim, hastanede gözümü açarım
Tianhe Kayıtlı Üye 23 Kas 2016 #86 Oraya gelirsem o zaman ona bol bol ıhlamur kaynatırım yazık hasta olmasın. :/
Tianhe Kayıtlı Üye 23 Kas 2016 #92 Oraya gelirsem sana zarar verecek birşey yapmayacağımı ve bana güvenebileceğini delişmen bakışlarımla anlatırım. A:SDASDAS
Oraya gelirsem sana zarar verecek birşey yapmayacağımı ve bana güvenebileceğini delişmen bakışlarımla anlatırım. A:SDASDAS
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 23 Kas 2016 #93 Tianhe' Alıntı: Oraya gelirsem sana zarar verecek birşey yapmayacağımı ve bana güvenebileceğini delişmen bakışlarımla anlatırım. A:SDASDAS Genişletmek için tıkla ... Yok kardeşim bana göre değil, lisedeyken abimle uçmuştuk o yetti bana oraya gelirsem motosikletin lastiklerinin havasını indiririm
Tianhe' Alıntı: Oraya gelirsem sana zarar verecek birşey yapmayacağımı ve bana güvenebileceğini delişmen bakışlarımla anlatırım. A:SDASDAS Genişletmek için tıkla ... Yok kardeşim bana göre değil, lisedeyken abimle uçmuştuk o yetti bana oraya gelirsem motosikletin lastiklerinin havasını indiririm
Tianhe Kayıtlı Üye 23 Kas 2016 #96 Oraya gelirsem memleketime tekrar döner, finişe yine senden önce girerim.
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 23 Kas 2016 #97 Yavaş gel hız felakettir diye kaç defa söylemem lazım. Oraya gelirsem, alırım anahtarını