---> oooo birrr.... O bir fenerli (:
Hakan Arıkan Kayıtlı Üye 22 Haz 2010 #1,086 ---> oooo birrr.... üj bej p (nazlı) Oda benim gibi gitarcı xD
Hakan Arıkan Kayıtlı Üye 22 Haz 2010 #1,088 ---> oooo birrr.... En sonunda benide delirticek olan insan xD
N ` nazLı .. Bayan Üye 22 Haz 2010 #1,089 ---> oooo birrr.... :11: oo bugün beni bayağı güldüren üye xD
Hakan Arıkan Kayıtlı Üye 22 Haz 2010 #1,090 ---> oooo birrr.... O Final'le başarmak zorundayım diyen ve dersanelerin gurur tablosu köşelerinde çıkıp resmini beğenmeyip beni burdan kaldırın diyen yüce insan xD xD
---> oooo birrr.... O Final'le başarmak zorundayım diyen ve dersanelerin gurur tablosu köşelerinde çıkıp resmini beğenmeyip beni burdan kaldırın diyen yüce insan xD xD
Hakan Arıkan Kayıtlı Üye 22 Haz 2010 #1,092 ---> oooo birrr.... ` nazLı ..' Alıntı: hahaha Oo birr ezber sevmeyen üye xD Genişletmek için tıkla ... Kendisi çok seviyoda sanki p
---> oooo birrr.... ` nazLı ..' Alıntı: hahaha Oo birr ezber sevmeyen üye xD Genişletmek için tıkla ... Kendisi çok seviyoda sanki p
LION KING Yɑlɑn zekɑ işidir, dürüstlük ise cesɑret. Eğer zek Kayıtlı Üye 22 Haz 2010 #1,094 ---> oooo birrr.... o bir nazlı kız
Hakan Arıkan Kayıtlı Üye 22 Haz 2010 #1,095 ---> oooo birrr.... Oda birazcık ipleyen insan xD (nazlı) O imzasında Dünya Kupasını yansıtan insan
LION KING Yɑlɑn zekɑ işidir, dürüstlük ise cesɑret. Eğer zek Kayıtlı Üye 22 Haz 2010 #1,098 ---> oooo birrr.... o bir bay