Onu Çok Seviyodum :(

---> Onu Çok Seviyodum :(

Güzelliğine aşık olduğunu soyleyebilecek kadar dürüst biri konuyu açan arkadaş en azından benim için kalp güzelliği önemli kolpalari yapandan daha samimi ve içten.seviyor sevmiyor o kısmı tartışmıyorum ama senin yadırgadığın şey adamın dürüst olması kızın profili yerine karakterine aşık olduğunu söyleseydi adamı yadırgamak yerine alkışlar içerisinde onu yap bunu yap diye öğüt veriyor olacaktık : )

Ne alaka yani simdi bu dedigin senin ? Burda konu acmis arkadasimiz (kardesimiz diyelim cunku daha 11 yasindaymis yeni farkettim) agliyo vs vs, madem sadece guzelligini sevdin, ne bu aci yani ? Gercek ask acisi olsaydi amenna diyecektim. Senin dedigine sahsen katilmiyorum. Sen bile buna ASK diyebiliyorsun ilginc ;) seninde ASKtan anlayisin bu demek. Birsey diyemicem, birbirinizi anlarsiniz normal ben anlayamam :)

11 yaşındaki bi çocuğun hissettikleride aşktır.

30 yaşındaki bi adamında hissettiği aşktır.

Bunun neresinden bakarsanız bakın ona göre bu aşktır.

Anlatamazsınız ki bunu ona :S

Peki neden sorulur ilk aşkınız kimdi diye neden genelde ilkokul aşkları hiç unutulmaz pat hemen söylenir adı..

Tartışmaya gerek yok bence 11 yaşındaki bi çocuk hem bi kızın neyine aşık olcaktı ?

Tabiki güzelliğine :)

Yıllar sonra bu foruma tekrar girerse ilk aşkınız adı ;

Sorusuna eminim o kızın ismini verecektir -)

Ne alaka yani simdi bu dedigin senin ? Burda konu acmis arkadasimiz (kardesimiz diyelim cunku daha 11 yasindaymis yeni farkettim) agliyo vs vs, madem sadece guzelligini sevdin, ne bu aci yani ? Gercek ask acisi olsaydi amenna diyecektim. Senin dedigine sahsen katilmiyorum. Sen bile buna ASK diyebiliyorsun ilginc ;) seninde ASKtan anlayisin bu demek. Birsey diyemicem, birbirinizi anlarsiniz normal ben anlayamam :)
Anlamamıssınız beni .Adamın aşkına sevgisine bir yorum yapmadım.Sadece Güzelliğine aşık olduğundan dem vurmussun bende güzelliğine değilde kalbine aşık olduğunu söyleseydi yadırgamak yerine öğüt verirdiniz dedim :)
Doğru beni anlayamazsın.Ama aşk anlayışımın bu olduğundan değil,Bir çift göz .çekici dudaklar ve biraz sexten ibaret olduğundan dolayı anladın mı ? Anlamadın.Neden ? Çünkü Yaşaman lazım (:)

Anlamamıssınız beni .Adamın aşkına sevgisine bir yorum yapmadım.Sadece Güzelliğine aşık olduğundan dem vurmussun bende güzelliğine değilde kalbine aşık olduğunu söyleseydi yadırgamak yerine öğüt verirdiniz dedim :)
Doğru beni anlayamazsın.Ama aşk anlayışımın bu olduğundan değil,Bir çift göz .çekici dudaklar ve biraz sexten ibaret olduğundan dolayı anladın mı ? Anlamadın.Neden ? Çünkü Yaşaman lazım (:)

akın tamam herkes seninle aynı fikirde:Dhahaha

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri