---> Onu Çok Seviyodum
di mi
zamanın aşkları tatlı telasları güzelim (
Belkide bulmuştur kübram.
Zamani aşkları.
di mi
zamanın aşkları tatlı telasları güzelim (
Belkide bulmuştur kübram.
Zamani aşkları.
Güzelliğine aşık olduğunu soyleyebilecek kadar dürüst biri konuyu açan arkadaş en azından benim için kalp güzelliği önemli kolpalari yapandan daha samimi ve içten.seviyor sevmiyor o kısmı tartışmıyorum ama senin yadırgadığın şey adamın dürüst olması kızın profili yerine karakterine aşık olduğunu söyleseydi adamı yadırgamak yerine alkışlar içerisinde onu yap bunu yap diye öğüt veriyor olacaktık : )
Anlamamıssınız beni .Adamın aşkına sevgisine bir yorum yapmadım.Sadece Güzelliğine aşık olduğundan dem vurmussun bende güzelliğine değilde kalbine aşık olduğunu söyleseydi yadırgamak yerine öğüt verirdiniz dedimNe alaka yani simdi bu dedigin senin ? Burda konu acmis arkadasimiz (kardesimiz diyelim cunku daha 11 yasindaymis yeni farkettim) agliyo vs vs, madem sadece guzelligini sevdin, ne bu aci yani ? Gercek ask acisi olsaydi amenna diyecektim. Senin dedigine sahsen katilmiyorum. Sen bile buna ASK diyebiliyorsun ilginc seninde ASKtan anlayisin bu demek. Birsey diyemicem, birbirinizi anlarsiniz normal ben anlayamam
Anlamamıssınız beni .Adamın aşkına sevgisine bir yorum yapmadım.Sadece Güzelliğine aşık olduğundan dem vurmussun bende güzelliğine değilde kalbine aşık olduğunu söyleseydi yadırgamak yerine öğüt verirdiniz dedim
Doğru beni anlayamazsın.Ama aşk anlayışımın bu olduğundan değil,Bir çift göz .çekici dudaklar ve biraz sexten ibaret olduğundan dolayı anladın mı ? Anlamadın.Neden ? Çünkü Yaşaman lazım (
Kızı seviyordun ,güzeldi
Güzelliğine aşık olmussun git suratına salla yumruğu ertesi gün mor gözle gelir emin ol soğursun.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.