Onu Çok Seviyodum :(

DriveShaft

Kayıtlı Üye
Bizim Sınıfta Çok Güzel Bir Kız var. 1 ,2 Ay Çıktık. Şimdi Ayrıldık Kız Rüyalarımdan Çıkmıyo , Çok Güzel Kız Ama Son :19:

---> Onu Çok Seviyodum :(

Kızı seviyordun ,güzeldi

Güzelliğine aşık olmussun git suratına salla yumruğu ertesi gün mor gözle gelir emin ol soğursun.:)

Yani israrla çok güzeldi diyorsun, güzelliginimi sevdin onun sadece ? Neden ayrildiginizida söylememissin ne demeliyizki :)

sewda gelince başa kıvırmak artık boşa gidersin sewdiğinin peşinden koşa koşa;)

sevsen bi atılım yapardın demekki sewgi değil başka bişey seninki bence

Kızı seviyordun ,güzeldi

Güzelliğine aşık olmussun git suratına salla yumruğu ertesi gün mor gözle gelir emin ol soğursun.:)

Yani israrla çok güzeldi diyorsun, güzelliginimi sevdin onun sadece ? Neden ayrildiginizida söylememissin ne demeliyizki :)

sewda gelince başa kıvırmak artık boşa gidersin sewdiğinin peşinden koşa koşa;)

sevsen bi atılım yapardın demekki sewgi değil başka bişey seninki bence

aynen senin için önemli olan kızın güzelliğiymiş.Rüyalarına girmesinin sebebide budur...

Güzelliğine aşık olduğunu soyleyebilecek kadar dürüst biri konuyu açan arkadaş en azından benim için kalp güzelliği önemli kolpalari yapandan daha samimi ve içten.seviyor sevmiyor o kısmı tartışmıyorum ama senin yadırgadığın şey adamın dürüst olması kızın profili yerine karakterine aşık olduğunu söyleseydi adamı yadırgamak yerine alkışlar içerisinde onu yap bunu yap diye öğüt veriyor olacaktık : )

senden edindiğim bilgi birikimlerimi bulunduğum yerde tecrübe olarak kullanıyorum xD gayette faydalı olduğunu söyleyebilirm : d

muHaha :D

Afferim

Birde Kısa Ve Öz Konuşmayı Öğrenirsen

Semihin Aydın Şubesi oLabilirsin xD

kısa ve öz konuşmak için göz göze olmak lazım :pp aydın mi olm karşımızda iki yıllıklar var aydını 4 le çarpar 2 ye böler o derece yani xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri