---> "Onu" Anlatan En GüzeL Aşk CümLesi.. AnLamıM
` RaPiMisT ~ Bayan Üye 21 Ağu 2010 #22 ---> "Onu" Anlatan En GüzeL Aşk CümLesi.. Bir kahvenin 4o yıl hatrı var ya sevgili Senin o yeşil gözlerinin bir ömür hatrı var..
---> "Onu" Anlatan En GüzeL Aşk CümLesi.. Bir kahvenin 4o yıl hatrı var ya sevgili Senin o yeşil gözlerinin bir ömür hatrı var..
ashli Bayan Üye 21 Ağu 2010 #24 ---> "Onu" Anlatan En GüzeL Aşk CümLesi.. nones' Alıntı: vayy kuzu Genişletmek için tıkla ... Bir kitapta görmüştüm bu cümleyi kuzum
---> "Onu" Anlatan En GüzeL Aşk CümLesi.. nones' Alıntı: vayy kuzu Genişletmek için tıkla ... Bir kitapta görmüştüm bu cümleyi kuzum
AySe^^ Bayan Üye 21 Ağu 2010 #25 ---> "Onu" Anlatan En GüzeL Aşk CümLesi.. Uzağına kaçtıkça,koynunda buluyorum kendimi..
Buğra1 Kayıtlı Üye 21 Ağu 2010 #26 ---> "Onu" Anlatan En GüzeL Aşk CümLesi.. Sarıııııııııııııı Laciiiiiiiiiiii
Aracely Eluveitie Bayan Üye 21 Ağu 2010 #27 ---> "Onu" Anlatan En GüzeL Aşk CümLesi.. kαҒαмseninŁegüzeŁ ♥ ~
` RaPiMisT ~ Bayan Üye 21 Ağu 2010 #28 ---> "Onu" Anlatan En GüzeL Aşk CümLesi.. Ben aşkı yanlız sana yakıştığı için severim.*
aÇeLya Bayan Üye 21 Ağu 2010 #29 ---> "Onu" Anlatan En GüzeL Aşk CümLesi.. Yüreğinin ßağcığını, Yüreğimin ßağcığına ßağLa !
` RaPiMisT ~ Bayan Üye 21 Ağu 2010 #30 ---> "Onu" Anlatan En GüzeL Aşk CümLesi.. Seninle Anlamlıyım ßen.'
O oleacea Kayıtlı Üye 5 Eki 2010 #34 ---> "Onu" Anlatan En GüzeL Aşk CümLesi.. Sevgilim,dostum sırdaşım biricik sevdam !!!
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 19 Tem 2012 #36 ---> "Onu" Anlatan En GüzeL Aşk CümLesi.. Armağan