Önemsiz..Sıradan

h.i.m.e.s.54

Kayıtlı Üye
Bu yazı her nekadar dünkü konu kılıtleme olayı ıle ılgılı olsada.Konunun kıtlenmesının hıc bır onemı yok aslında..Konu kıtlendı dıye kımseye kızgın deılım sadece bır kac bısı yazacam...

Semih hiç kusura bakma fikir ve düşüncelerimi söleyim sana.Bizim sende hiç hatrımız falan yok...her tartışmada üyelere boyun eğiyoruz..bi konu yüzünden bi rezil olmadıgımız kalmıstı.
Herseyde uyeler haklı herseyde uyelerın dedıgı oluyor...Bi konu açtık dıye biz morelsiz oluyoruz.bizim tadımız kacıyor..
Bi üye sorun cıkardı diye onların kölesi oluyoruz resmen..

Konuyu acmadan once sana bıle gosterdım..adminler bile konuya baktı sorun cıkmadı..Genc Reis gelip yok ufaklar var yok cok ayıp yok bılmem eziklik var diye konuyu kapattırdı...Bizde neyi acıp acmayacagımızı bilip düşünebiliyoruz.O konudada ahım sahım bişi yok..

resim_953281037.jpg

Yabancı manken konularında mankenleri bütün bedeni gözüküyor.Girin bir bakın.bir sürü konuda ınsan hayvanlara tecavuz edıyor.her türlü öle böle haber yer alıyor.sorun olmuyor ozaman ufaklar falan olmuyor kızlık gruru falan olmuyor demi.vucud gozuken manken konuları olunca sorun yok.bole konud sorun var.cok ufak varsa rahatsız oluorlar bakmasınlar.bayan admin sesini cıkarıp yok ezıklık var yok ufaklar var yok kızlara hakaret var dıye bişi diyemiyor konuya kilit atamıor..Ama benım actıgım bır konu komik geyik bölümüne açılıp mizah olunca kıtlenıyor.Konunun kıtlenmesı umrumda olmaz kıtlensın sorunda deıl..Konuyu geriye getirioz..Sen yıne uye dedı sorun cıktı dıye konuyu sildiriyorsun..Harbi ayıp yaa..Bizim bir gram fıkrımız hatrımız yok..varsa yoksa uyenın dedıgı oluyor.Bırkerede bızım kırılıp kırılmamamızı dusun..Adam rahatsız oldu dıye konu kalktı boyun eğdim resmen..1-2-3 uyenın
sorun cıkarmasıyla forumun adı lekenmez.Okadarda degerımız yok..Bı kerede bızım fıkrımıze onem verıp dedıgımız olsa bı zararı olmaz sana.herzaman uye nederse o boyun egmek zorunda kalıoruz.konuyu sıl dedın sılındı o uye kına yaksın sımdı mılletı sevındırdın.bıze boyun egdırdın..Genc Reis midir nedir.adamın nerdese her dediğii oluyor.adam tepemize cıktı resmen adam konu kapansın dıyor kapanıyor.ıstedıgı gıbı tartısıyor..yuzkere uyarıyoruz.diğer admınler banlıyor.hemen ban yıne acılıyor..adam artık tepemıze cıktı...Adamın konu ole bole demesıyle konu sıldın adam sevındı valla brawo ya.
Biz okadar zaman ayırıoruz gorevımızı yapmaya calısıoruz..sabahlıyoruz..ama bı fıkrımıızıın onemı olmuyor..ıkı dk da sorun cıktı dıye uyeye boyun egdırıp konuyu sıldırebılıorsun.
bırazda uyelerın fıkrı dıkkate alıncagına admınlerın fıkrı dıkkate alınsa nasıl olur..
Sırf uye olcak uyelere ayıp olmasın dıye bizim kalbımız kırılcaksa degerımız yoksa bosuna admın olmamıza gerek yok.ne olsa sen her zaman o adamı savunuyorsun boyun egdırıorsun.

---> Önemsiz..Sıradan

Ben Sizin Artık Bu Tartışmalarınızdan Bıktım Usandım..

Semih hiç kusura bakma fikir ve düşüncelerimi söleyim sana.Bizim sende hiç hatrımız falan yok...her tartışmada üyelere boyun eğiyoruz..bi konu yüzünden bi rezil olmadıgımız kalmıstı.
Herseyde uyeler haklı herseyde uyelerın dedıgı oluyor...Bi konu açtık dıye biz morelsiz oluyoruz.bizim tadımız kacıyor..
Bi üye sorun cıkardı diye onların kölesi oluyoruz resmen..

Bizim Kimsenin Kölesi Olduğumuz Yok..

Forumun Adminisiniz Diye Herkezin Size Boyun Eğmeye Mecburiyetide Yok.

Belki Bizim Göremediğimiz Birşey Vardı Konuda Belki Gerçekten Geyikti.

Sorun Orası Değil..

Son Günlerde Gruplaşma Var Forumda

Bu Benim Çok Canımı Sıkıyor Arkadaş...

Herkez Bir Birini Savunuyo.

CHP - MHP - AKP Gibi Oldu Forum.

Herkez Ayrı Telden Çalıyor..

Yeter Artık

Ben Sizin Derdinizi , Sıkıntınızı Cekmek Zorunda Değilim Arkadaş..

Biriniz Cıkıyor Genc Reisi Koruyor Diyor.

Biriniz Cıkıyor Admin Adminin Konusu Kitlermi Diyor.

Siz Adminsiniz Arkadaş

KURUCU Degil!!!!

Yanlış , Sorun Varsa Tabiki Kitliceksiniz.

Sanki Forumun Sahibisinizde Konunuz Kilitlenmicek Duygusundan VAZGECECEKSİNİZ!

Yanlışım Varsa Benim Konularımıda Kilitleyin

Ama Yanlışım Olmadan Kimse Kimsenin Konusunu Kilitlemez , Kilitlememelide..

Biz Buraya Kocaman Yönetim Odası Açtık

Moderatör Odası Açtık

Gidin Oralarda Tartışın

Milletin Ortasında Tartışmayın..

Üyenin Dediği Oluyor Diyorsun

Bu Forumda Üyenin Dediği Hiç Olmadı

Sadece Düşünceye Değer Verildi o Kadar!!

Bi Konunuz Kilitlendi Diye Ortalığı Karıştırıyorsunuz

Ta Üyelerden Mesaj Yağdı Bana

Forumun Ortasında Böyle Böyle Oluyor Diye

Gece 2 ye kadar Gözüme uyku Girmedi

Neden??

Ne Hakkınız Var Buna..

Her Akşam Bir Sorun.

Her Akşammm

Bu Akşam Ne Sorunu Cıkartmayı Düşünüyorsunuz??

Cok Merak Ediyorum Hangi Üyeyle

Hangi Adminle Kapışacaksınız???

Yakında Bir Birinizide Banlamaya Başlarsınız

İyice Etiket Olur Çıkarız Millete.

Gidişat Onu Gösteriyor..

Sizin Bende Hatrınız Olmasa İnanın Bu Kadar Sorununuza Katlanmam.

Bana Admin Yok Değil Bir Sürü..

Kimseye Kal Demedim

Kimseye Gitte Demedim..

Herkez Artık Aklını Başına Toplasın.

Haddini Bilsin

Bilmeyecek Varsa Söylesin Alalım Yetkisini Ya Forumu Terketsin

Yada Üye Olarak Takılsın Sorun Çıkartmadan..

Her Akşam Sorundan Bıktım Artık Ben.

Bi Konu Kilitlendi Diye Bu Kadar Sorun Çıkartılmaz.

Herkez İçinden İçinden bir Birinine Kin Besler Oldu

En Ufak Bi Sorunda Patlıyorsunuz Bir birinize

Admin Adminin Hatasını Kusurunu Arıyor

Varmı Böyle Bişey Ya

Siz Bir Birinizin Hatasını Aramıcaksınız

Bir Birinizin Hatalarını Kapatacaksınız.

Göreviniz Bu..

Diyorsunki Semih

Görevimizi Yapiyoruz.

Sabahliyoruz

Foruma Bakıyoruz.

Sabaha Kadar Tek Forumamı Bakiyorsun??

Tabiki Hayır Sabaha Kadar Geyik , Muhabbett

Kusura Bakma

Bu Forumun Sahibi Bile Sabahlara Kadar Bekleyip Foruma Bakmadı Tek

Buna Kimsede Beni İnandırmaya Çalışmasın..

Genç Reisi Koruduğumu İdda Ediyorsun

Onu Benim Sevmediğimi Onunda beni Sevmediğini Cümle Alem Biliyor

Ha Sen Bilmiyorsan o Senin Sorunun...

bana Msn'ye Gelipte Dert Anlatmayın.

Kendi Aranızda Sorunu Cözün

Foruma Yansıtmayın.

Bir Daha Forumda Tartısma Çıkartan Olursa Alcam Yetkisini

Uyarma , Bildirme Yok

Geçti o Devir Artık..

MSN'den Hala Dert Anlatan Olursada Engellerim

Bilgisine..

---> Önemsiz..Sıradan

tamam diesel al yetkiyi
msn den de engelle ozaman sorun değil..
dedıgım gibi sorun konunun kıtlenıp kıtlenmemesı deıl..
konuda bısı yoktu..acarken konunun sevıyesınınınde ne olup olmadıgını bılıyorum ben ona gore acıorum resımdede hıc bır sevıyesızlık yok..mızah anlayasını kaldıramayan yorum yapmasın bukadar basit

---> Önemsiz..Sıradan

Kilitlenmesi Sorun Değil Diyorsun.

Mizah Diyorsun.

Altı üstü Bi Konu Semih

Bu Kadar Büyütmeye Hiç Gerek yoktu.

---> Önemsiz..Sıradan

dıorum sana allah carpsın konu umrumda deıl ya bır suru konu kıtlensın sesımı cıkarmam kıtlendıde..sorunn genc reıs sorun cıkardı dıye kıtlenmıs olması..adam her konuya salca oluyor yok agır kıtle dıye kıtlenıor konu bu.bu resme kadar daha ne resımler var.

---> Önemsiz..Sıradan

Benim Ondan Nefret Ettigim Kadar Kimse Nefret Etmiyor Semih

Ama Ben Yetkimi Biliyorum

Ve Forumunda Adaletsiz Birşey Olmasın Diye Sesimi Çıkartmıyorum.

Seninde Çıkartmamanı Beklerdim.

---> Önemsiz..Sıradan

adaletsızlıkle alakası yok..
kac kısı baktı sorun cıkmadı.
admınler bıle sorun bulmadıı.
tek bır ıkı kısı dıye adamın ıstegı oldu.
yazmasın ozaman yorum baksın gecsın.
dun acarken sana bıle sormadımmı ben uygunmu nasıl dıye..sımdı nıe sorun cıktı dıye dun sılınsın dedın hemen.
bızım fıkrımızın nıe onemı yokta bı uye dedı dıye bole oldu

---> Önemsiz..Sıradan

adaletsızlıkle alakası yok..
kac kısı baktı sorun cıkmadı.
admınler bıle sorun bulmadıı.
tek bır ıkı kısı dıye adamın ıstegı oldu.
yazmasın ozaman yorum baksın gecsın.
dun acarken sana bıle sormadımmı ben uygunmu nasıl dıye..sımdı nıe sorun cıktı dıye dun sılınsın dedın hemen.
bızım fıkrımızın nıe onemı yokta bı uye dedı dıye bole oldu

Ben Üye Dedi Diye sildirmedim Semih.

Ben Sorun Çıkmasın 1 Resim Yüzünden Diye Sildirdim.

Cünki Onun Ne Kadar yaygaracı Birisi Olduğunu Biliyorum.

Yine Laf Edecekti

Sende Dayanamayacaksın Banlayacaktın.

Sonra Onun Yandaşları Gelecekti Laf Edecekti

Onlarıda Banlıcaktı

Bitecekmiydi Sorun ??

---> Önemsiz..Sıradan

semih konu açılsında isterse hiç yorum olmasın..
genc reıs mı ne kendı ıstegıyle kıtlemedıgını bilsin.yorumda yapmasın.başkada bişi istemıyorum..herkesın bakıs acısı anlayısı farklı..

---> Önemsiz..Sıradan

Ben sizin gibi onLarca foruma takılmıyorum adam gibi sevdigim ve bu kadar vaktimi harcadığım deger verdigim tek yer burası bana göre rahatladıgım yer ama bu gece fena sinirim bozuldu neden olsun yaa bi konu için onca insanın sinirleri bozulsun ?

Bundan Sonra Hiç 1 Konunuza mudaheLe etmicem arkadaş !

Direk gidip semihe rahatsızLığımı söyLicem.

yazık şu konu için yapıLan şeyLere bak dün gece kandiL gecesiydi birde nasıL yattığımı biLmiyorum yeminLe evrim döndü :S

ama bişey demiyorum cidden şu konuyu gördüm daha çok sinirim bozuldu.

Bu konuyu açmaya ne kadar meraklıymışsın semih agzına sakız yaptın mankenlerin konularını onlar manken adı üstünde benim gururumu zedelemez manken derim bakar geçerim bi göz aşinalığı vardır ama bu resim bizden bu kızlar daha bi bize yakın biz gibi ama bunu anlaman için bayan olman lazım malasef :)

+

Bu forumunda böyLe kilitlere ihtiyacı var ki buda senin konun oldu örnek olsun herkese.

Bu konu hakkında son yorumumdur özür dilemicem bana göre doğru olanı yaptım.

yineliyorum 1 konu için bu kadar etkilenebilecek bir yapın oldugunu düşünmüyordum cidden YANILMIŞIM.

Son yorumumdur.

---> Önemsiz..Sıradan

Herneyse.

Uzamasın.

Yukarda diyeceğimi Dedim.

Daha Tartışmanın Manası yok.

İyi Forumlar Herkeze.

---> Önemsiz..Sıradan

yaren sana daha yakınsa gıt ozaman dısardakı her kıza sahıp cık ozamanda kotu yola dusmesınlerr...
hala anlamadın sen konunun kıtlenmesını tartısmıyorum ben.sorun konu olsaydı daha oncekı konularım kıtlendıgınde solerdım fıkrımı.ısrarla soluyorumm..madem zedelıyorsa genc reıs bısı demeden dırek fıkrını yazsaydın ole kıtleseydın..yorum olmasada konuya hala acılması talebındeyım..

---> Önemsiz..Sıradan

Bende yazmış olsam diesel ile aynı şeyleri yazardım her halde adı üstünde sizler admin siniz yani site sahipleri siniz üye hatalıda olsa yeri gelecek alttan alacak siniz neden sizler zaten önde gelenler siniz ama bir üye demek belki de bin üye demek. Amaç kazanmak yapıcı olmak yıkıcı değil

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber bypuff
Geri