MertCanBey
Kayıtlı Üye
pempeee temaya ne oldu
Sol alt köşeden değiştirebilirsin emine duruyor hala
pempeee temaya ne oldu
açık söylemek gerkirse gerçekten zamanı gelmişti değişimin.
ve gayet başarılı bir geçiş olmuş. tebrikler.bazı forumlarda sıkıntı yaşandığına şahit olmuştum. pek çok aksıklıklar meydana gelebiliyor.
sadece tek bir şey diycem bazı şeyler ingilizce onlar Türkçe'leştirilse iyi olur.
tekrardan hayırlısı olsun.
Bende korktum hep boyle kalacak diye. Dediginiz gibi yazilar gitmiyor donuyor hata veriyor. Umarim biran evvel duzelir.
bende yok :sSol alt köşeden değiştirebilirsin emine duruyor hala
Yorum ve bilgi için teşekkürler,
ingilizce olmaması gerekiyor? nerede acaba tam yerleri söyler misin?
---------- Mesaj Ekleme Zamani 01:15 ---------- Önceki Mesaj Zamani 01:14 ----------
şuan problem olmaması gerekiyor?
bende yok :s
Tek eksik kapsamlı özelliklerdi..
-reputasyon sistemi yerine beğen butonu geldi
-sabit yazı fontu
-profil özelleştirmeler vs
Açıkçası temadan daha önemli özellikler bunlar default tema olsa dahi itirazım olmaz bu özellikler geldikten sonra, şuanlık tek eksik bana kalırsa detaylı top istatistikler oda zaten zamanla düzenlenir..
headshot hemdeoldu mu
Duslerforumu kaldirip tekrar ekledim o sekilde duzelttim suan calisiyorBen şuan tapatalktan yazıyorum sorun yok bende sizde neden var acaba ,
---------- Mesaj Ekleme Zamani 10:44 AM ---------- Önceki Mesaj Zamani 10:43 AM ----------
@kapi
iPhone 6'dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Aynen super oldu eski mobil versiyon tam çöp tü tapatalk la bakiyodum simdi tapatalk tan cok web sitesini kullaniyom [emoji4] [emoji3] [emoji4]Kral olmuş forum :happy0064:
Noluyo bu foruma gene tapatalk ta bozuldu acmiyor girerken cok kasiyor
Checking your browser falan diyor ne oldu bu foruma bole
Suan duzeldi allaha sukur ara ara tekrarlasada yinede[emoji4]Sunucudan kaynaklanan sorunlar, saldırılar olabiliyor.
Bu tür sorunların farkındayız ve düzeltilmeye çalışılıyor.
Dert etmeyin. :R
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.