Omuzuna küçük bir öpücük kondurmalıydı adam.

'-DamLa

Bayan Üye

Omuzuna küçük bir öpücük kondurmalıydı adam. Bu şekilde kadın, aitlik hissini iliklerine kadar tadabilirdi. Aniden, usulca arkasından yaklaşıp korkutmadan dolamalıydı ellerini beline. Aşk; kelimelerden ibaret değildi neticede.

---> Omuzuna küçük bir öpücük kondurmalıydı adam.

Çok güzel, herkese sevgi dolu günler diliyorum :)

Herkes mi gider?
Hayır, gitmesi gerekenler gider.

Yolar dümdüz gider,
sarhoşlar ana avrat dümdüz,
yolcular gider, yollar gider..
Gittiği yere kadar gider.
Anlayacağın bekleme,
Sana gelmesi gerekenler gelir-gider.
Senden gidenler olur,
senin gönderdiğin, gidenler olur.
Gereksizler gider.
Kafan dağılır, her şey gelir-gider.
Kazandığın gelirler gider.
Sigaranın parası ağrına gider.
Alamadığın şeyleri görünce zoruna gider.
Söylediğin laflar başkasına ağır gider.
Buralar gider, herkes gider, okul yolu düz gider.
Ama sen gel ve gitme.
Çünkü gitmesi gereken sen değilsin,
gitmek yakışmaz sana.
Benden gitmesi gereken sen olmamalısın..

-SENİ İSTİYORUM!..
Akşam senin kollarında uyuyup, sabah kendikollarım arasında görmek için..
SENİ İSTİYORUM!..
Herkesin içinde el ele oturup, o güzel gözlerine gözlerimle "seni seviyorum"
demek için..
SENİ İSTİYORUM!..
Akşam öpücüklerinle uyuyup,sabah öpücüklerimle uyandırmak
için..
SENİ İSTİYORUM!..
Sevgi selinde kaybolup aşk rüzgarlarıyla savrulup, mutluluğa erişmek
için..
SENİ İSTİYORUM!..
Göz...lerimi kapayıp ellerim ve dudaklarımla seni ezberlemek için..
SENİ İSTİYORUM!..
Gecenin bir yarısı uyandığımda seni yanımda görmek için..
SENİ İSTİYORUM!..
Yalnızlar diyarında kaybolmamak, seviyor ve seviliyorum demek
için..
SENİ İSTİYORUM!..
Aşkı her an yaşamak, sevgi ağacının meyvelerini yemek için.
SENİ İSTİYORUM!..
Ağladığımda omzuna başımı koymak için..
SENİ İSTİYORUM!..
Yağmurun gürültüsünden korktuğumda,kollarının arasında olup
korkmamak için..
SENİ İSTİYORUM!..
Her an seni yanımda görmek sevdiğimi söylemek için..
SENİ..
YALNIZ SENİ İSTİYORUM..!!

http://bit.ly/c25MCx

Yarın;Sesimi duyamayacağın kadar uzak olabilirim mesela.Dokunamayacağın, göremeyeceğin, soramayacağın, kırılamayacağın,inanamayacağın.Bir kez daha benimle gülemeyeceğin,Bir kez daha ellerimi avuçlarının içine alamayacağın,Gözlerini kaçıramayacağınTüm cümleleri söyleyip isteyip de susamayacağın..Sarılıp uyuyamayacağın..Aynı sokaktan geçemeyeceğimiz, aynı şarkıyı dinleyemeyeceğimiz,kavga bile edemeyeceğimiz,Kal diyemeyeceğin,Ayrılamayacağın, hatta gidemeyeceğin kadar yok olabilirim.Seviyorsan kal.. Yarın ölebilme ihtimalim var..

ben yine tutamadım kendimi. Yine nefret edemedim senden, yine bitiremedim seni. Ne kadar denesem de, silemedim içimdeki sevgini. Öyle çok özlüyorum ki seni, hayır senin yerinde olsam daha fazla kıyamazdım bana. Ama nasılda mutlusundur şuan, ahım kaldı sanıyorum ama, yok herhalde çok iyisin diye duydum. Öyle dediler işte. Eh biraz da üzüldüm ama merak etme, bende iyiyim. İyi olmaya çal ışıyorum, senden sonra ne kadar olabilirsem. Zor oldu ama yinede mutluyum. Hem de o kadar mutluyum ki, seninle olduğum zamandan az acı çekmeye başladım artık. Nasıl diyebilirim, alıştım sanki biraz. Ee tabi hayli zaman geçti, böyle olması lazım, böyle olmalı. Ama bazen aklıma geliyorsun, ve işte o zaman her şey yine eskiye dönüyor , bir an o kadar kötü hissediyorum ki, ama merak etme biraz sonra geçiyor. İnsanı en çok üzen unutulmayan anılar derler, gerçekten öyle, ben seni unuttum da, onları unutamadım ki zaten. Bakarsın zamanla onlarda unutulur , ne dersin ? Bende isterim senden geriye hiçbir şey kalmasın ama, zor çok zor. Bana sorarsan bu noktaya geleceğimiz aklımın ucundan bile geçmezdi, ama olsun alışıyorum ben. Sonra neyin ne olduğunu da öğrendim mesela, saf değilim artık. Kimseye inanmıyorum, güvenmiyorum da. Sevmek dersen zaten asla olmayacak bir şey. Ben bunları neden anlatıyorum ki, bak yine geldin aklıma. Hiç yoktun oysa, hiç yoktun ama , var olman asıl zor olan. Zor, çok zor ama olsun, dedim ya alıştım ben. Uzatmak istemem, mutlusun diye duydum ya zaten, bende mutluyum çok. Hiç olmadığım kadar, hiç olmadığın kadar. Çok mutluyum, iyiyim, huzurluyum, gülüyorum, eğleniyorum ve en önemlisi de sen yoksun. Daha ne olsun.

Onu daha da çok sevdiğini anlamaktır. Geç gelen mesajların, artık hiç gelmemesidir. Keşke o mesajlar geç gelseydi de, yeterki gelseydi deme durumudur. Şarkıları ezberlemektir, hatta unutmaya çalışmaktır. Çok sigara içmektir, yada sigarayı bırakmak istemektir. Film izlemektir. Beraber izlediğiniz bir film çıkınca kanalı değiştirmektir. Beraber gittiğiniz bir cafenin, önünden bile geçememektir. Onu tanıyan birisini görünce, kafanı çevirmektir. Ayrıldınızmı? sorusuna cevap verememektir. Gecenin bir saatinde uyanıp, acaba o şimdi uyuyormudur diye düşünmektir. Gizli numara ile arayıp, sesini dinlemektir. Telefonu meşgule alınca, telefon hattına küfür etmektir. Gecelerin daha uzun geçmesidir. Uyku düzeninin değişmesidir. Daha çok içmektir. Daha çok özlemektir. Daha çok unutmak istemektir. Ama sen unutmak isteyince, daha da çok hatırlamaktır. Ayrılık, kısa bir cümle olarak gözükür, ama uzun bir zaman dilimidir....

uzaktan seviyorum seni
kokunu alamadan,
boynuna sarılamadan
yüzüne dokunamadan
sadece seviyorum

öyle uzaktan seviyorum seni
elini tutmadan
yüreğine dokunmadan
gözlerinde dalıp dalıp gitmeden
şu üç günlük sevdalara inat
serserice değil adam gibi seviyorum
yanaklarına sızan iki damla yaşını silmeden
en çılgın kahkahalarına ortak olmadan
en sevdiğin şarkıyı beraber mırıldanmadan
kırmadan
dökmeden
parçalamadan
üzmeden
ağlatmadan uzaktan seviyorum
öyle uzaktan seviyorum seni;
sana söylemek istediğim her kelimeyi
dilimde parçalayarak seviyorum
damla damla dökülürken kelimelerim
masum beyaz bir kağıtta seviyorum.

Ne diyorum biliyor musun? Sanki ilk kez tanışmış gibi yapalım. Bana selam yaz, kim olduğunu bilmiyormuş gibi cevap vereyim. Tanışalım en başından. Arkadaş olalım önce. Sonradan yakınlaşıp dost olalım, sırlarımızı paylaşalım. Birbirimize hediyeler alalım, sürprizler yapalım.Çekinmeyelim konuşurken, ne olursa olsun küsmeyelim. Beni kıskandırmaya uğraşma, başkaları kıskansın bizi. İçten içe sevelim birbirimizi. Canım de bana, ama hiç aşkım deme. Çünkü aşk kısa. Aşk bir ömürlük değil. Sen bir ömürlük ol. Hep benim ol.İnsanlar sordu mu en yakın arkadaşım de. İçten içeyse sevgilim. Hiç sevgili olmayalım. Hayat arkadaşım ol. Birbirimizi ihmal etmeden, kırmadan sevelim. Biz olalım, ama iki sevgili değil, iki yoldaş. Her şeyime karışmana izin vereyim. Senden habersiz hiçbir yere gidemeyeyim, attığım her adımdan haberin olsun. Sıradan biriymişim, ama değilmişim gibi.

Ne diyorum biliyor musun? Sanki ilk kez tanışmış gibi yapalım. Bana selam yaz, kim olduğunu bilmiyormuş gibi cevap vereyim. Tanışalım en başından. Arkadaş olalım önce. Sonradan yakınlaşıp dost olalım, sırlarımızı paylaşalım. Birbirimize hediyeler alalım, sürprizler yapalım.Çekinmeyelim konuşurken, ne olursa olsun küsmeyelim. Beni kıskandırmaya uğraşma, başkaları kıskansın bizi. İçten içe sevelim birbirimizi. Canım de bana, ama hiç aşkım deme. Çünkü aşk kısa. Aşk bir ömürlük değil. Sen bir ömürlük ol. Hep benim ol.İnsanlar sordu mu en yakın arkadaşım de. İçten içeyse sevgilim. Hiç sevgili olmayalım. Hayat arkadaşım ol. Birbirimizi ihmal etmeden, kırmadan sevelim. Biz olalım, ama iki sevgili değil, iki yoldaş. Her şeyime karışmana izin vereyim. Senden habersiz hiçbir yere gidemeyeyim, attığım her adımdan haberin olsun. Sıradan biriymişim, ama değilmişim gibi.

Belkide bazen en iyisi bu ....

Beni merak et, kıskan, koru, özle, dinle,anla, sev, bana sinirlen ama kıyama, başkalarına bırakma, sabaha kadar konuş benimle, uyuma, uyutmaa . ♥

Birini sevin. çok sevin.

o kadar çok sevin ki tüm yaptıkları sempatik gelsin.

kimseyle paylaşamayacak kadar çok sevin.

romantik bir şarkı dinlediğinizde aklınıza gelecek kadar çok.

romantik bir film izlediğinizde aklınıza gelecek kadar.

her şeyinizi paylaşabileceğiniz birini sevin.

her şeyi konuşabileceğiniz.

gizlinizin olmadığı.

sizi üzdüğünde ağlayacak kadar.

konuşmadığınız dakikaları sayacak kadar.

herkese anlatacak kadar çok sevin.

kimseden saklamayın. hatta herkes bilsin.

o bile. çünkü gizliniz olmasın.

her seferinde affedin.

ne yapsa bırakamayacak kadar sevin.

sevdiğinizi belli edin. mesajlar atın.

onu ihmal etmeyin.

şarkınız olsun mesela. beraber film izleyin.

pasta yapın.

fotoğraf çekinin.

yanında rahat olabileceğiniz biri olsun.

sizin farklı olduğunuzu düşünecek kadar sevsin sizi.

yanında rahatça hamburger yiyebileceğiniz biri.

sizinle ilgilenen biri.

sizi önemseyen biri.

söylediği en küçük sevgi sözcüğüyle bile sizi mutlu edebilecek birini sevin.

herkesten.

her şeyden.

çok..​

Ben kötü biri değilim. Sen iyi biri olmamı haketmemissindir.

Merhaba özlediğim adam.
Merhaba eksik yanım. Bu sana gönderemediğim birçok mektuptan yalnızca herhangi biri. Sana milyonlarca defa yazabilecek kadar cesurken, bir kere bile gönderemeyecek kadar korkağım. Nasıl gidiyor hayat, iyi bakıyorlar mı sana, alıştın mı yokluğuma ?
Biz seninle ayrı dünyaların insanları değildik ; yalnızca başka hayatları yaşıyoruz , başkalarıyla paylaşıyorsun. Defalarca söz
verdim kendime seni unutacağıma dair, yeminler ettim, küfürler
savurdum. Gözden uzak olan gönülden uzak olmuyor. Daha fazla özlüyorsun uzak kalınca , daha fazla batıyor göğsüne yalnızlık paslı bir çivi gibi. Her şeyin fazlasını hissetmeye başlıyorsun; bir kişi eksik olunca her şey fazlalık oluyor hayatında. Ve sen çok eksiksin benden. Seni hala nasıl sevebildiğimi sorma sakın.
Seni sevmek bana en güzel hediyesidir Allah’ın…
Sevdiğim , bir şeyleri düzeltmeye çalışmıyorum, artık bizim bir telafimiz yok. Bir gün bana ihtiyacın olduğunda ilk günün
telaşı ve heyecanıyla yanında olacağım, ne zaman istersen arayabilirsin. Ne zaman istersen gelirim.
Seni tarifsiz bir şekilde özlediğimi bil.
Kendine iyi bak, bir yanımı yüreğinde unuttuğum adam.

Onla evlensek mesela, sabah bi öpücükle beni uyandırsa kahvaltıyı hazırlamış olsa.Öğlen gezmediğimiz yerlere gitsek akşam eve gelsek.Ben yemek yaparken o sessizcemutfağa gelip belimden sarılsa yemek yaparken beni izleyip sofrayı kursa.Sonra mayışmış halde sarılıp film izlesek.Yağmur yağsa ışıkları kapatıp mum yakıp yağmurun sesini dinleyerek uyusak , ve ben onun nefesini dinlesem ♥

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri