Ölümle burun buruna geldiğiniz bi an oldu mu ?
sıpsévdyy Banned 4 Tem 2010 #2 ---> ölümle burun buruna geldiğiniz bi an oldu mu ? evet bilegm ksldıqnde
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 4 Tem 2010 #3 ---> ölümle burun buruna geldiğiniz bi an oldu mu ? Şükürler olsun henüz olmadı.
senszim Bayan Üye 5 Tem 2010 #6 ---> ölümle burun buruna geldiğiniz bi an oldu mu ? 2 ay önce kan zehirlenmesnden gdiyodum..
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 5 Tem 2010 #10 ---> ölümle burun buruna geldiğiniz bi an oldu mu ? Hayır.
LoKuMuM<3 Bayan Üye 5 Tem 2010 #11 ---> ölümle burun buruna geldiğiniz bi an oldu mu ? Evet. boğuluyodmxD
FatoSS Bayan Üye 6 Tem 2010 #13 ---> ölümle burun buruna geldiğiniz bi an oldu mu ? Oldu bıçakla damarımı kesmiştim...
ultra_merve Bayan Üye 3 Ağu 2010 #14 ---> ölümle burun buruna geldiğiniz bi an oldu mu ? evt trafik kazasında bide zehirlendigimde ..
` RaPiMisT ~ Bayan Üye 3 Ağu 2010 #15 ---> ölümle burun buruna geldiğiniz bi an oldu mu ? Evet geçenlerde kuzenimle birlikte ölümden döndük .d.d
---> ölümle burun buruna geldiğiniz bi an oldu mu ? Evet geçenlerde kuzenimle birlikte ölümden döndük .d.d
T TrCasH Kayıtlı Üye 8 Ağu 2010 #16 ---> ölümle burun buruna geldiğiniz bi an oldu mu ? evt. Pıçaklanmıştım xD
Arockci Banned 8 Ağu 2010 #17 ---> ölümle burun buruna geldiğiniz bi an oldu mu ? nezaman olmadı ki aslında
_KonteS_ Bayan Üye 9 Ağu 2010 #19 ---> ölümle burun buruna geldiğiniz bi an oldu mu ? kalp ilacı alıp intihar etmistim.. iste o zaman ölümle burun buruna gelmistim..
---> ölümle burun buruna geldiğiniz bi an oldu mu ? kalp ilacı alıp intihar etmistim.. iste o zaman ölümle burun buruna gelmistim..
Tox'e Bayan Üye 9 Ağu 2010 #20 ---> ölümle burun buruna geldiğiniz bi an oldu mu ? Hayır şükürler olsun